0 oy
1,172 göst.
Hamilelikte Spor kategorisinde (167 puan)
Mrhb arkadaşlar 3 aylık hamileyim vücudumun sarkmamasi önlem amaçlı termal sıkılaştırıcı tayt kullanabilir miyim kendim kilolu olduğum için kilo almamk için terleten taytim var kullansam bebeğime zararı olurmu
Gebelik haftası 11+6

13 Cevap

0 oy
(814 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bence olmaz kuzum bende kiloluyum ilk gebeligde 114 kiloyla dogum yaptim 5 ay içinde 90 oldum geri sıkı diyete girdim 5 ay içinde gebelik testim bingoooo dedi  3 hafta önce bi kizim oldu 120 kiloyla dogum yaptim simdi geri 100 oldum inan bana 13 aylik ve 3 haftalik bebekle su icmeye bile zaman bulamiyorum ac SUSUZ dolaniyorum zombi gibi bebeklerimiz saglikli olsunlar kiloyu bi sekil veririz insalah 
(167 puan)
Allah'ım bağışlasın.. Bende kolay bir doğum yapmak için çaba gösteriyorum.. Vücudum kilo almaya çok meyilli.. o yüzden bir fikir danışmak istedim .. kendim kilolu olunca korkuyorum açıkçası.. o yüzden bir korkum vardı .. çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)))
(814 puan)
Amin cumlemizinkini insallah canim benim Rabbim hayirlisiyla saglikla hepinizi kurtarsin guzel dogumlar nasip etsin olmayanmarinda kucagini hayirli evlatla doldursun insallah benim vicudumda oyle onun icin son haftada seker cikti bende yinede dikkat etmeye bak kilo yönünden doktor bana kilolu oldugum icin seker cikti dedi :((
-Reklam-
0 oy
(96 puan)
Vala bende merak edıyorum suracıkda durayım:)) 
0 oy
(1,346 puan)
Bence gerek yok ama sen bilirsin ben 20 kilo aldım 18 kilo verdim belki çok az Alican vericen doğumdan sonra korse kullanirsin hiç gerek yok bebisi darlama içerde canım :)
(71 puan)
Nasıl verdiniz
(1,346 puan)
Beslenmeye dikkat ederek bide bebeyle ilgilenirken veriyorsun şimdi 10 aylık peşinden koşuyorum
0 oy
(32 puan)
Bunu sormanız bile yanlış yani gafi ilk ay bişe olmaz ama karnın çıktıkça çocuk büyüdükçe elini kolunu ayağını gövdesini rahat hareket ettirmek için bir ortam arıyor çocuğu sen içeride sikarsan çocuğun Allah göstermesin biyerleri sakat doğar ki doktor ilk ayda bile izin vermiyor dar giyinmeye 
0 oy
(742 puan)
Gebelikte kan dolaşımının rahat olması gerekiyor. Bu sebeple bol ve rahat kıyafetler giyilmesi öneriliyor. Doktorunuza danışın.

Fakat size şunu söyleyebilirim ki o taytların kilo almaya engeli ya da sıkılaştırıcı özelliği yok. Bu bir satış taktiği,kusura bakmayın ama insanları kandırıyorlar.

Kilo almamak ve sarkmamak sadece ve sadece kalori açığı ve egzersizle mümkümdür. 

Terlemek yağ yakmaz.

Bence araştırın ve kendinize boşa eziyet etmeyin.
0 oy
(195 puan)
Ben 14 kilo ile doğuma gittim doğumdan sonra yine aynı kilodaydım. 1 ay içerisinde 16 kilo verdim :) eski halimden daha zayıfım ki diyet vs yapmadım emzirmek için bol bol besledim 
0 oy
(364 puan)
Bana asla sıkı seyler giyme ve bebegi sikistirma cok zararlı dediler. Ve cidden kiyafetlerim dar geldikce bebegin oldugu yer yaniyo gibi oluyorddu
0 oy
(299 puan)
Size mantıklı geliyorsa giyebilirsiniz 
0 oy
(3,667 puan)
Hamileyken bedenin kan akışını bozacak her türlü hamleden kaçınmak gerekiyor. Fazla kilo almak istemiyorsanız bunu düzenli ve temiz beslenerek sağlayın. Vücudunuzun suyunu atacak veya vücudunuza nefes aldırmayacak kıyafetlerle değil. Zaten o tür kıyafetler kilo verdirmez. "Mış" gibi gösterir.
0 oy
(288 puan)

Kilo almak istemiyorsanız gebeliğinizi diyetisyen kontrolünde yürütün derim. Dar şeyler kan alışınızı bozacaktır ve bu da istenmeyen sonuç doğurabilir. Bende kilolu gebe kaldım 86 ile şuan 27+1 haftamdayim hiç kilo almadim gebelikte herkes kilo alacak diye birşey yok kendinizi buna sartlandirmayin dengeli ve besleyici şeyler yerseniz emin olun kilo artışı olmuyor:)

0 oy
(1,121 puan)
Canım ne kadar rahat kıyafetler tercih etmende fayda var doğumdan sonra giyersin
0 oy
(1,984 puan)
Mantıksız...
(167 puan)
Cevap vermeyiniz o zaman.
(1,984 puan)
Sende soru sorma o zaman. Gebe kalmayın o zaman kardeşim dapdar tayt mi giyilir gebelikte.
(167 puan)
Sana mi soracağım ? Diğer insanlar gibi normal cevap verebilirsin cevap olsun diye yorum atmanın lüzumu yok.
(1,984 puan)
Hakaret etmedim küfür etmedim ? Mantıksız dedim ? Soru soruyorsan cevap alırsın istediğim cevabı da yazarım buraya,küfür yok bisey yok. Gebeyken o dapdar taytı giyip rahat olmayı mi planliyorsun? Kan akışının hızlı olması lazım.bol salaş rahat şeyler tercih edilir.kaldiki terleten termal tayttan bahsediyoruz. Kilo problemi yapacaksan diyetisyene git.
(167 puan)
Rahat doğum yapmak için fikir danıştım bunu neresi mantıksız.. Hatta mantıksız diye bir cevap yok.. Bilgin yoksa yorum yapmanın anlamı da yok .. neyse iyi günler.
0 oy
(414 puan)
Kullanmayın. Bende 3 aylığım ve kiloya takılmıyorum. Alıyorsam da çocuğuma yarasın. Kan hacminiz artıyor kan dolaşımınızı olumsuz etkileyebilir. Aynı zamanda karnınızı rahatsız edebilir. Ve terleteceği için sıvı kaybı oluşturur. Gebelikte sıvı çok önemli. Doğumdan sonra ne kadar aldıysanız verirsiniz merak etmeyin. 
(167 puan)
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 109 göst.
0 oy
0 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 356 göst.
16 Mayıs 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Ececuneyt (54 puan) sordu
0 oy
2 cevap 1,055 göst.

649,051 soru

3,419,759 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...