0 oy
367 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (99 puan)
kapalı
Kahramanmaraş Merkezde Devlet hastanesi önereceğiniz Bayan Kadın Doğum Doktoru var mı
Gebelik haftası 9+1
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

0 oy
(33 puan)
Marasta adamakıllı devlet hastanesinde kadın doğum doktoru yok. Sular akademisine gidiyorum bennde mecburiyetten orda Hilal sakallioglu var kadin olarak iyi dedikleri 
-Reklam-
0 oy
(33 puan)
Marasta adamakıllı devlet hastanesinde kadın doğum doktoru yok. Sular akademisine gidiyorum bennde mecburiyetten orda Hilal sakallioglu var kadin olarak iyi dedikleri.
(99 puan)
Tmm canım çok sağol
(99 puan)
Tmm canım çok teşekkür ederim. Muane ücreti ne kadar acaba tahlıle ayrı ucret alıyorlar demi
(33 puan)
Hilal sakallioglunun muayene ücreti 130 benim gittiğim doktorun 150 onder ercan adı. Kan tahliline nst ye falan ücreti alınıyor aynen doğum ücreti de doktora göre değişiyormus. Ebelerle normal dogum 1000 tl doktorla doğum ve sezeryan 3000 tl. Kan tahliline 190 tl vermiştim. Nst ise 25 tl her sey parali yani maalesef..  ama devlet hastanelerine de baktım doktor olarak ama ilgili alaka olmuyor hiç. Durumun müsaitse eğer sular akademisini tercih edebilirsin.
(99 puan)
Çok sağol canım ya çok yardımcı oldun. Adres bu demi ben yozgatta evlıyomde aılmeın yanına geldım burda kalıcam bır sure muane olamadım orda nuraya geldım acilen 9 haftalıgım daha kan sonuçlarıma gıre doktorum yenıden bıtamın ılacı yazacakto o gun cuma gunu buraya geldım ımom kullanıyordum bıttı o da hem kan degerlerıme baktıracaktım tahlıl yaptormıatım devlette hemde vıtamın ılacı o değerlere gıre yazıcaö demıstı     İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27 Tren Garı Karşısı, 46100 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş bu demi adres
(33 puan)
Aynen canım adres bu. Gittiğinde yapan gerekeni söylersin onlar zaten seni yönlendirir.

649,699 soru

3,422,305 cevap

4,254,114 yorum

183,622 üye

...