0 oy
80 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (57 puan)
Elazığda Anadolu Hastanesinde doğum yapacak olanlar Sami bey veya diğer doktorlardan hangisine gidiyorsunuz ve doğumunuz nasl olacak ?
Gebelik haftası 37+3

1 cevap

0 oy
(1,581 puan)
Deniz beye gidiyorduk kendisi Medline a geçince Sami bey ile devam edelim hastane değişikliği olmasın dedik ilgisinden hiç memnun kalmadık ve çok egolu geldi bize. O ara deniz bey izne ayrıldı derken 31. Haftada Medline Zeynep hocaya gittim ilk zamandan beri gidiyormus gbi ilgilendi. Kızım 5 aylık arada hâlâ görüşürüz yine olsa yine ona giderdim 
(57 puan)
Aaa tam tersi bana hiç egolu gelmedi bir çok kadın doktordan daha rahat hissettirdi yani ben sevdim açıkçası ancak hastane konusunda bazı endişelerim var acaba steril bir yer mi bilemiyorum. İlk doğumum olacağı için biraz endişeliyim. Sami bey önceden medikaldeymiş arkadaşım onda yapmış doğumu oda çok memnun kalmıştı.
(1,581 puan)
Arkadaşım geçen mart ayında orada yaptı yine aynı şekilde deniz bey de. Odası filan iyiydi temizdi ama çalışanlardan memnun kalmamışti o da. Genel anestezi almıştı sonda sonrası hasta bezi takmamislar dememişlerdi de batmıştı yatağı filan. İlk doğum olunca tecrübesizliği çok olmuştu. Araştırıp giderseniz odası iyi geniş ferahti. Ameliyathane de güzel demişti
Doktor biraz beklenti işi sanırım inşallah herkes kafasına göre bir doktor bulup Cevat etsin 9 ay yoksa zor. ☺️
(57 puan)
Aynen günlerimde az hep aynı doktora gittim aynı hastahane hiç değiştirmedim. Doktor iyi ama umarım hastane ve çalışanlarda aynı olur.
-Reklam-

652,856 soru

3,434,633 cevap

4,267,891 yorum

184,504 üye

...