0 oy
811 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (252 puan)
yeniden kategorilendirildi
2ay olur belkide ilişkimiz yokdu. Biraz önce ilişki oldu çok ağrıdım sanki ilkdefaymış gibi. Tuvalete geldi ve baya kan gəldi kırmızı kan halada vajinam ağrıyor ilk gün ilişkiye girdiğmiz gibi bir ağrı. Ilk hamileliğim hiçbir fikrim yok gece olduğu içinde doktorada gidemem nolur biri birşey söylesin.
Gebelik haftası 17

27 Cevap

0 oy
(46 puan)
Canm korkma benımde yenıyken ilişkiye gırdım pembe kan oldu  panık yalmadım yatakta bıle ayagımın altına ıkıtane yaslık koyfum ayagımı yukseltım sabaha kadar bekledım zaten kan yoktu kahve rengı lekeye donmustu ıste gene gıtmedım araba sarsar daha kotu olur dıye o gun de hiç kalkmadım yaslık koydum ayagımın altona aksama kadar hata ertesı gune kadar da oylr kaldım hiç bısım kalmadı sonra kalktım hastaneye gıttım olan bıtenı doktpra anlatım doktor ıyı yapmısın ayagınının altını yükselt uzan allahın ıznıyle hiç bısı olmaz dedı sana dusuk hapı ve ıgnesı yazıcam ılıkıde yasak dedı 3 aya kadar tam dedım kulandım cok sukur bısı olmadı zaten nasıbı varsa o her turlu olur bız naparsak yapalım kalır ama nasıp yoksa hiç bısı yapmasan bıle kalmaz ınsallab allahın ıznıyle bısı olmaz sen dedıgım gıbı yap allahın ıznıyle hiç bısı olmaz ınsallah
-Reklam-
0 oy
(8 puan)
Devlet hastanelerinde kadın doğum acil var gidebilirsiniz be gitseniz iyi olur 
0 oy
(1,000 puan)
Korkma canm bndede olmuştu sabahı doktara gtmstm doktorum dedi cinsel ilişkiden snra gelmesi çok normal arasaydn kske dedi buraya kdr glmezdn
0 oy
(691 puan)
Şu an hassas orası canım. Kıpkırmızı kan ise bekleme sabahı ilaç serum iğne durdururlar. 
0 oy
(72 puan)
Kesinlikle doktora gitmeni tavsiye ederim. Seni muayene eder durumuna göre bilgi verir. Hamilelikte kanama önemli bir problem. Kafana göre sakın davranma bu konu hakkında da sana burada şunu yap böyle yap diyenlere kulaklarını tıka. Seni en doğru şekilde bilgilendirecek olan kişi hep doktorun olacaktır. Umarım bir sorun yoktur. Sağlıklı gebelik dilerim. 
0 oy
(2,631 puan)
Acile git cnm illa kendi doktorun olmak zorunda değil Allah korusun bebekte bayağı büyümüş. Belki zorlamadan dolayı tahriş olmuş olabilir ama yine de ihmal etme Allah muhafaza.
0 oy
(154 puan)
Acil dr.git benim de oldu az daha bebeğim kaybediyordum.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 600 göst.
0 oy
2 cevap 233 göst.
13 Haziran 2022 Doğum kategorisinde Esra042 (6 puan) sordu
0 oy
5 cevap 795 göst.
0 oy
1 cevap 187 göst.

650,015 soru

3,423,416 cevap

4,255,317 yorum

183,710 üye

...