0 oy
320 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (41 puan)

image9aadetime 12 gün var böyle iki tane test yaptım böyle çıktı acaba hamilelik var mı karnım şişti sık sık idrara çıkıyorum gazım çok fazla özür dilerim idrarim çok köpüklüydü neden acaba kasıklarım da agrı oluyor sag ve sol kasıkta genellikle sag kasıkta oluyor 

Gebelik haftası 0

9 Cevap

0 oy
(26 puan)
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 
-Reklam-
0 oy
(720 puan)
Silik çizgi var kuzum istersen bi kan ver yada erken gebelik testi alıp tekrarla
(41 puan)
1.20 çıktı beta normalde 0.5 çıkması gerekiyordu
(720 puan)
Ozaman biraz bekle kuzum geç döllenme olabilir  rabbim gönlüne göre versin
0 oy
(692 puan)
İdrarın köpüklü olması enfeksiyon belirtisi canım ve vücut dengesi bozulduğu için bu testlerde de yanılma olabiliyor.eger imkanın varsa acile git bı kan idrar tahlili ver hem kan verdiğin için gebelik varsa kesinleşir hemde enfeksiyon çıkarsa önlem alınır. Şimdiden çok geçmiş olsun :)
(41 puan)
1.20 çıktı beta
0 oy
(3,981 puan)
Canım sen kan ver bence han idrar tahlili işte enfeksiyon olunca dediğin gibi oluyor
0 oy
(3,677 puan)
Âdetten 12 gün önce pozitif olması çok olağan değil. Zaten testteki çizgi de kuruma çizgisi gibi görünüyor. Test bozulmuş olabilir. İlk 5 dakikada çıkan neticeyi esas almalısınız. Köpüklü idrar da enfeksiyon alametidir. Gebelikle ilgisi yok. Enfeksiyon da kasık ve alt karın ağrısı yapar.
(22 puan)
Hayr canım ya benim gebelik testim 3 hafta 2gunlukken pozitiv çıktı..Yani adetden 10 11 gün önce..Bide yani sizde afedersiniz idrarı doktugum anda hemen çizgi çıktı..2gunde bir evde tekrarladım testi her defasında dahada koyulasip belirginleşti ..Şuan adet günüm bugün adet olmadım tekrar test yapdim ikinci çizginin birinci çizgiden farkı yok o derecede koyu çıktı.Bence her hamilelik kendine özgündur..Bazen bazı kadınlarda yumurtlama erken gerceklese biliyor aynı zamanda yerlesmede erken tamamlana biliyor..O zaman adetden önce hormonlar salgilanmaya başladığı için testde çıka biliyor idrarda ..
0 oy
(1,035 puan)
Adetiniz yeni bitmiş test yapmışsınız nerdeyse... betanız 1.20 suan negatif adet gününüzü gecikmeyi bekleyin en kötü adetinize 3 4 kala erken gebelik testi yapin 
0 oy
(7 puan)
Canım sen bı daha bı test al yap benimde öyle olmuştu kan verdim yok çıktı Allah gönlüne göre versin..
0 oy
(22 puan)
Ben doktorlardan şöyle duymuştum..Testlerde yanılma ola biliyor evet ama hamileyken negativ çıkma gibi yanılma..Eğer testde çift çizgi çıkmışsa hatta bulanik bile olsa farketmez hamilelikdir..Bunda yanılma söz konusu değildir..Ama hamileyken negativ çıkma gibi durum söz konusu ola bilir..Ama pozitiv çıkan test yalnış göstermez..Sizin teste Bulanık silik de olsa çift çizgi görünüyor..Adetine varsa daha merak etme herhalde erken yumurtlama ve yerleşme olmuş..Bendede adetime 10 11gun kala çift çıkmıştı..2gunde bir evde sade testlerden yap her defasında çizginin koyulastigini goruceksin..Bide daha başlamasından mutlaka folik asit takviyesi al bu haftalar çok önemlidir embriyo için ..Ve de kendini yorma dinlenmene bak ..Günlük 4saat falan ayakta kalmayı tavsiye ediyor doktorlar bu dönem ..
0 oy
(20 puan)
Kesinlikle hamilesin erken hamilelik testinde net cikar benimki bu kadar da değildi hamileyim suan

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,022 göst.
0 oy
2 cevap 226 göst.
0 oy
2 cevap 210 göst.
0 oy
10 cevap 372 göst.

650,488 soru

3,425,215 cevap

4,257,484 yorum

183,823 üye

...