0 oy
239 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (90 puan)

P24 haftalık hamileyim .Sol kaburgamın altında aniden ağrı batma giriyor .Nefes aldıkça ağrıyor .Aynı durumu yaşayan anneler var mı ?Gün içinde iki üç kere sancı şeklinde giriyor :(

Gebelik haftası 24+4

2 Cevap

0 oy
(4 puan)
Merhaba aynı sorun bende de olmuştu 2 ay önce. Şuan 38 haftalık hamileyim. Aşırı öksürük oldu bende ama öksürüğümün nedeni reflü ve mide yanmasıymış çok sonra farkına vardım, özellikle yemeği akşamları çok kaçırdığım zaman krizlere giriyordum öğürüyordum öksürmekten. Neyse bunun neticesinde sol kabırgamda kırık gibi aşırı acılı batma başladı. Yatarken nefes alırken öksürürken acı veriyordu. Kadın doktorum baktı muayene etti ve bana magnezyum yazdı. Daha öncekini düzensiz kullanmıştım, magnezyum eksikliği ile kaslarda aşırı zayıflama ve hasar alma gibi faktörler olurmuş bağ gwvşemesi filan. Şimdi düzenli kullanmaya çalışıyorum kaburga acım 1 hafta içinde geçti hatta bacaklarıma da kramp girmiyor ama hapı unuttuğum zaman kramplar geri geliyor.. Magnezyum! 
(90 puan)
Çok teşekkür ederim ben de belirteyim dayanılacak gibi değil .sizin de ara ara mı oluyordu devamlı mı
-Reklam-
0 oy
(39 puan)
Bebeginizn başı yukarıda mu acaba benim de 32. Haftaya kadar bebegkm tersti . Yani başı yukaridaydi  uzun süre otruamyrdm sağ kaburgamın hemen batyrdu . Çok şükür döndü artık batmyr :)  

649,220 soru

3,420,416 cevap

4,251,845 yorum

183,489 üye

...