0 oy
194 göst.
Doğum kategorisinde (111 puan)
Selam kizlar

Yakinlarda kendi isteyi ile sezeryen olan anne adaylarimiz varmi?

Varsa nasillar?
Gebelik haftası 31

8 Cevap

0 oy
(66 puan)
2 arkadaşım oldu 40 ları çıktı gayet iyileri bende olacağım inşallah 
(111 puan)
InsAllah,ben dogumdan korkdugumcun sezeryen istiyorum :)
-Reklam-
0 oy
(202 puan)
Ben kendi isteğimle olmadim ama ağrı çok oluyo onu söyliyim yürümekte zorlandım  yataktan zor kalktım 
0 oy
(991 puan)
2 normal bi mecburi sezryan oldum korkulacak bisey yok canim rahat gecti benim
0 oy
(1 puan)
Sezaryan da iyi ama mecbur kalmadıysan normal yap bence benim ki sezaryandi erken doğumun vardı kanamam sezaryana aldilar
0 oy
(1,617 puan)
isteğe bağlı değil ama spinal sezaryen oldum 4 ay önce. eve geldiğimde kendi işimi de yaptım bebeğime de baktım. sadece ilk kalkmadan korkmuştum, korktuğum gibi olmadı. zorluğu ne dersen sonrasındaki ödem diyebilirim. o da belki kişiden kişiye değişiyordur. 
0 oy
(395 puan)
Ben oldum 45 günlük olduk bir haftada kendimi topladım yarı kirkimda tamamen iyileşti 
0 oy
(50 puan)
Bn cok korkuyordum ikisindende. Sezeryan oldm. Ben yapabildiysem herkes yapar:) 
(409 puan)
Aynen valla ödum kopuyodu kalbim duracakmis gibi oluyorum her seferinde ama o kadar korktugumuza bile degmiyor tadini cikartmak gerek. Benim 3 ncu sezeryan olcak insalh simdilik korkmam diyorum daha ama o an geldigi zaman yine korku :)
(50 puan)
Benim ilk bebeğim sen iyi cesaret etmişin valla 3.ye :) ben bi daha düşünmüyorum o agrılardan sonra
(409 puan)
1/2 isteyerek oldu  oyle aman edecek bi agrim olmadi 1 /2 cok rahat gecti benim insalh buda agrisiz acisiz gecer  3 ncude 2 aylikti ogrendim aldirmaya karşiyim ben. O yuzden olan oldu yani yapcagim bisey yok o cana kıyipta gunaha gircegimi. Acisiniz agrisini cekim  bi sure iyilesirim ondan iyidir yani:) alllah acilarini gostermesin   bizde iyilesiriz. Bisey olmaz.
(50 puan)
Allah hepsinde uzun ömürler veesn canım. Bnm biraz ağrılı oldu o yüzden korkuyorum ama değdi Kıızm için :)
0 oy
(938 puan)
Canımsın karar senin. Ama sezeryan normalden daha kolay bir doğum şekli değil. Hatta doğum şekli değil. Acil müdahale edilmesi gereken bir ameliyat şekli. Normal doğumda öncesinde çekeceğin sancı sonrasındaki sezeryan dikiş sancısıyla kıyaslarsan ya eşittir ya sezeryan daha sıkıntılıdır. 2ni de yaşayan biri olarak konuşuyorum. Ve 2si de zor geçmedi benim için. Ama burda bir tercih söz konusu ben ilk bebeğimde doğumu yaptım geldim bağdaş kurdum evladımı emzirdim bezini bakımını rahatça yaptım. Ama sezeryanda öncesinde rahatsın. Tam sadece sana muhtaç bir bebek varken senin canın derdine mi düşersin bebeğine mi yetişsin süreç yine aynı hatta daha zor oluyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Tavsiyem mecbur olmadıkça sezeryan tercih etme. Korkulacak sa biri önce biri sonra aynı korku aynı zorlu süreç. Ama sonrasında bir de bebek olacak o da büyük etken olacak. 

650,239 soru

3,424,255 cevap

4,256,384 yorum

183,759 üye

...