0 oy
208 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (216 puan)
14 haftalık gebeyim kızlar, şimdiye kadar işte sorun yaşamıyordum hiç zorlanmıyordum. Son 10 gündür filan ağrılarım oluyor. Günün sonuna doğru karnım çok sertleşiyor ve ağrıyor. Bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor... doktorum en son çalışmamdan yanaydı yakında tekrar gideceğim. Eğer rapor yazmaz ise maddi açıdan haklarımı kaybedeceğim. Siz olsanız ne yapardınız? 
Gebelik haftası 14

4 Cevap

+1 oy
(15 puan)
Benim önceliğim bebeğim olurdu.. sonuçta bize emanet o en iyi şekilde bakmamız lazım... Eğer çalışmamdan kaynaklı bu sorunları yaşıyorsam işe ara verirdim çünkü onların sağlıkla dünyaya gelmesi için elimizden geleni yapmamız gerekiyor..
-Reklam-
0 oy
(111 puan)
Ben istifa ettim rızkı veren Allah sonuçta bebek de bereketiyle rizkiyla doğar işten çıktım bebeğime bişey olmasındansa işten çıkmayı tercih ettim. Çünkü ona bişey olursa kendimi çok kötü hissederdim çok şükür pazartesi günü kucağıma alıcam 
0 oy
Canım Eğer maddi durum yeterli değilse çalışmak durumunda isen ve gebeliğinde riskli ise doktor raporu ile işe gitmeden çalışmayı surdurebilirsin . Tam bilmiyorum ayrıntılı olarak ama etrafımda bu haktan yararlanan çok kişi oldu. Sen de bi araştır istersen. 
(216 puan)
Canım en geçen ay gittiğimde doktorum çalışmanda sorun yok çalış demişti yine öyle der diye düşünüyorum çok büyük risk olmayınca rapor vermiyor :(
Biraz anlayışsız bi doktor sanırım üzüldüm böyle olmasına haftan küçük ağrıların geçer umarım çünkü hamileyken çalışmak çok güzel hem vakit çabuk geçiyo evde pineklemek çok sıkıcı bende izindeyim şuan , hem de bebeğin için maddi açıdan büyük rahatlık. Vitaminler falan iyi gelir belki zorlanmadan devam edebilirsin inşallah.
0 oy
(25 puan)
Bende yaklaşık 6. aya kadar çalıştım ve sizin gibi yanlış hatırlamıyorsam 4. ayıma kadar ağrılarım oldu progestan kullanıyordum düşük riskim var diye ama ağrılarımın olması normalmiş bazen çalışırken ağlayacak duruma geliyordum ağrıdan şükür bisey olmadı şuan 39+4 olduk. Rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
(216 puan)
Ahh kuzum riskiyse ve ağlatacak kadar kötü geçtiyse neden işten çıkmadın  :(
(25 puan)
Bazı şartlar yüzünden çalışmak evde kalmaktan daha iyi geliyordu sonrasında zaten artık zorunda kaldığım için çıktım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,002 göst.
0 oy
6 cevap 398 göst.
0 oy
13 cevap 253 göst.

649,317 soru

3,420,761 cevap

4,252,392 yorum

183,514 üye

...