0 oy
474 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (283 puan)
İyi geceler arkadaşlar. 19+5 w hamileyim son 1 aydır karnımın sağ tarafında elimle dokununca bile sabit bir ağrı var. Dr gittim kabızlıktan olabilir yada rahim kasların esniyor ondan olabilir dedi fakat bu benim 3. Hamileliğim daha önce hiç böyle ağrı hissetmedim kızlarımda. İdrar yolu enfeksiyonu da yok neden olabilir başına gelen zamanla geçen varmı? 
Gebelik haftası 19+5

3 Cevap

0 oy
(113 puan)
Canım apandisit olabilir mi? Çünkü oda sağ tarafta ve gebelikte sık görülen bir durum bence doktora bir sormalısınız apandisit olabilir mi diye 
(283 puan)
Apandisit im alındı canım. 2. Kızım 24 günlükken apandisit patladı ve ameliyat oldum. Safra kesemde yok. Sağ tarafta kasığın bir parmak üstünde. Bazen yurumeme bile engel oluyor. Dokununca ağrıyor anlamadım Dr gittim iç açıcı birşey demedi.
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Geçmiş olsun ben az önce aynı ağrıdan acile gittim kan ve idrar tahlili verdim önce apandisit yada idrar yolu enfeksiyonu belirtileri var dedi ve tahlil sonuçlarına göre kum döküyormuşum , ilaç vermedi bol su iç dedi gönderdi, sürekli ağrın varsa mutlaka tahlil yaptır ihmal etme canım 
(283 puan)
Kan ve idrar sürekli veriyorum ters birşey görmediler ama 24 de ayrıntılı USG var özellikle soracağım. Apandisit ameliyatı oldum canım ben alındı..ne safram var nede apandisit daha önceden alındı.
0 oy
(337 puan)
Merhaba myom henüz var mı? Ben de normalde 1 tane vardı. Karin bölgesinde geçmeyen agri ile gittim. Normalde görünmeyen bir myomum saplı ters dönmüş ve büyümüş o da ağrıya sebep oluyodu.

Bende kanda crp değeri yüksek çıkmıştı. 
(283 puan)
Kan ve idrar sürekli veriyorum bir sorun yok dediler ama ayrıntılı USG var 24 de özellikle soracağım. Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun.

648,796 soru

3,418,910 cevap

4,249,835 yorum

183,384 üye

...