0 oy
591 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
düzenledi

Koyu renkte pıhtılı gibi bir kan geldi ilişki sonrasında. Normalde olmaz. Reglime daha 9 gün var. Test yapıyorum negatif çıkıyor. Olabilir mi sizce öyle bir şey ? Çok az miktarda birkaç damla.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 Cevap

0 oy
(10 puan)
Zorlamadan ya da tahrişten gelmiş olabilir balım daha çok erken gebelik testinde çıkması için için rahat edecekse bir kan ver ama en az bir 7 gün öncesi daha iyi olır 
-Reklam-
0 oy
(3,667 puan)
Yerleşme kanamasında damla şeklinde kanama görülmez. Peçeteye gelen leke şeklinde olur. Genellikle kahverengi, bazen de açık pembe şeklinde olur. Bebek yerleştikten sonra yaşanması gerekir. Bu nedenle âdet döneminde veya âdet dönemini geçerken gerçekleşir. 9 gün önceden gelmesi çok mümkün değil.
0 oy
(1,414 puan)
Yani üzmek istemem ama adete 9 gün varken test mi yapılır neden bu kadar acele ediyorsunuz kanda bile çıkmaz ki. O kan ilişki sonrası geldiyse zorlama olmuş olabilir arkadaşın söylediği gibi. Sakin olun ve adetin gecikmesini bekleyin. Gecikirse test yapın yine. Böyle olunca hüsran oluyor çünkü gecikmeyi beklemek daha mantıklı. Ama kan gelmeye devam ederse bi doktora görünün tabi ne olur ne olmaz.

İlgili sorular

648,307 soru

3,417,188 cevap

4,247,919 yorum

183,263 üye

...