0 oy
331 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (154 puan)
kapalı
Kizlar merhaba. 2 yildir bebek bekliyoruz olmuyor. Yeniden farklu bir doktorla basladik. Testlerim normal cikti yine. Folik asit folidays verdi baya pahali etkilimi ondan anlayamadim. Adetim 3 gun gecikti. Adetten 3 gun once beta 0.100 cikti kafam karisik ne olur bilemem. Birde cok asiri tuvaletim geliyor. Bir seyler duymaya ihtiyacım var.
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevap

0 oy
(100 puan)
Merhaba canım. Benimde tuvalete cikmam cok fazla oluyordu.Bende 2 gün once öğrendim. Adete 2 gün kala erken gebelik testinde negatifti. 4 gün geçti adet sancısı gibi sancı olunca ve kasık bel ağrısı olunca suphelendim ve test yaptım pozitifti. Bi kaç gün daha bekle testi tekrarla İnşaAllah pozitiftir canım.

Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyen herkese hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin İnşaAllah.
(154 puan)
Ayy insallah ya bakalim bekliyorum.
-Reklam-
0 oy
(428 puan)
Kasik agrilariniz varmi mide yanmasi bulanti arasinda bide adet kan gelir gibi akinti oluyor ya snra adet oliyorsn iste ole degl akinti gibi bir his varmi yokmu bide kasik bi tarafi cdha cok agri olur diger tarafa dogru yayiylir agri ozmaan hamieleliktir bnm oleydi acikcasi yorgunluk uyku hali 
(154 puan)
Kasik agrim biraz var evet ama bazen tek bolgede.. midem ac oldugumda kotu oluyor. Birden acıkıyorum on dakika gecmiyro canim istediği hicbirseyi yemek istemiyor. Sanki surekli.akintim var gibi bir his var tuvalete çıkıyorum sürekli asiri derecede hatta dun aksam belki de7 defa filan. Yorgunlukta var halszioikte gecen 9da uydum.ama bilmiyorum iste insan korkuyor.
0 oy
(594 puan)
Folidays bende kullaniyorum icerisinde birden fazla vitamin var ve doktorum icerisinde d vitamini oldugu icin rahimdede faydasi olacagini soyledi
(154 puan)
Teşekkür ederim canim
0 oy
(89 puan)
Adetin duzelnli oluyorsa ve geciktiyse gebelik olabilir.insallah vardır Rabbim muradını versin inşallah.instagramda mfk diye bir doktor var bı takip et istersen gebelik yoksa bı göz atarsın.
(154 puan)
Insallah vardir dua edin lütfen.
(89 puan)
Ederim tabiki Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda hayırlı evleat versin inşallah
0 oy
(2,038 puan)
Rabbim doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip etsşn sana canım
(154 puan)
Amin Allah razı olsun
0 oy
(2,038 puan)
Rabbim doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip etsşn sana canım bu duyguyu sende yaşa inşaAllah
(154 puan)
Amin dua edin nolur.
0 oy
(4,215 puan)
Seni ümitlendırmekte yanlıs hamıle degılsın demekte en ıyı sonucu kan testı soyler bız ne desek boş
(154 puan)
Haklisin canim. En iyisi Allah bilir. Insallau hayırlısıyla olur.

649,872 soru

3,422,877 cevap

4,254,749 yorum

183,677 üye

...