0 oy
297 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (54 puan)

Lütfen yaşayan biri cevap verebilir mi. 

 2 hafta önce siddetli kanama yaşadım. Plesanta da kanama olmuş.  Fitil kullaniyorum. Yurtdisindayim bu arada. Öyle hastaneye yatirilma, iğne vurulma olayı yok.. 
Bir kacgundur kahverengi  akıntı biraz önce  pembelesti. Kanamaya dönüyor sanırım. Acilde de kanama artarsa gel demislerdi. Doktorumda  kanama olduğundan beri kontrole cagirmadi..  
 Bu durumu yasayanalr var mı?  Varsa  bilgi verebilir mi? 
Gebelik haftası 13

5 Cevap

0 oy
(418 puan)
Gel dedilerse gidin bence
(54 puan)
Gidecegim  esimi  bekliyorum  hastane çok uzak.  Bir şey yapmıyorlar maalesef..  Bisey yapamayiz dediler. Hic bir ilac vermediler. Fitili jinekologum vermisti.Yine de gidecegim.
(418 puan)
İnşallah birşey olmadan atlatirsiniz
(54 puan)
InsAllah . Çok teşekkür  ederim cevap verdiginiz için.
-Reklam-
0 oy
(1,299 puan)
Canım bende 13 Haftalıgım dün acile gittim kanamam oldu bence sende bir görün 
(54 puan)
Ben kanamam olduğunda gittim. Plesantadan geliyor dediler. Ve hiç bir ilac verilmedi. Jinekologumun verdigi  fitili kullandim. Şimdi gidince yine diyecekler kanama olunca gelmelisin diye. Şuan pembeye döndü.  Esimi bekliyorum. Randevum doktorda sali gunu.  Acilde alttan kontrol ediyorlar.bir de makas gibi bisey var ya onu kullanıyorlar. Esim gelince gidecegim.
0 oy
(1,414 puan)
Benim aynısı oldu kardeşim. Kanama ardından kahverengi leke. Sonra hepsi kendiliğinden geçti istirahat bile edemedim fazla, gurbette olduğum için kimsem yok. Kimse ilaç iğne vs vermedi kullanmadım da. Hatta çağırmadı kendim kontrol amaçlı gittim başka doktora o da ultrasona bile almadı anlattım olayı dinledi dedi ki olabilir öyle oluyor yaygın bi durum. Vallahi benim kan ve leke kesildi kendiliğinden ama kesilmese bebeğe bir şey olsa tam 3 farklı doktorla görüştüm üstelik yani her şey olabilirdi ve olabilir her an. Senin pembeye döndüyse aktif bir kanama başlıyor belki de en kısa sürede acile giderdim yerinde olsaydım. Allah yardımcın olsun inşallah yavruna hiçbir şey olmayacak.
(54 puan)
Çok kötü  bir durum burdaki sistem. Kontrole cagirmali ve ultrason yapmalılar. Allaha emanetiz.. Burda da doktorlar eğer Bi doktor tarafından takip ediliyorsan bakmıyorlar. Ancak kendi doktorumu bırakıp sizinle devam etmek istiyorum  dersem bakar.dosyayi falan doldurur. Maalesef iyi doktor bulmak da çok çok zor. Arabam yok şuan. Hastane çok uzak. Bir tanede oğlum var . Mecbur esimi bekleyeceğim. Amin insAllah.Allah razı olsun. Rabbım hepimizin yardımcısı olsun.
0 oy
(1,428 puan)
Kanaman varsa git tabiki 
(54 puan)
Esimi bekliyorum hastane çok uzak. Bir tane de oğlum var. Mecburum bekleyeceğim.
(1,428 puan)
Şuan nasılsın varmı bişey
(54 puan)
Şuan rengi yine kahveye döndü .Bekliyorum.   Bebeği merak ediyorum  nasıl diye. Acile gidince 3 ,4 saat orada olacağım.
(1,428 puan)
Inşallah bişey yok tur ya
0 oy
(129 puan)
Canim haftamiz ayni. Bende almanyada yasiyorum. Benimde kanamam oldu. Gebärmutter icinde hematom var dediler. 1 bucuk gün sürdü sonra gecti.kanamam baya yogundu.  Bana ultrogest fitil verdi daha önce 2 tane kullaniyordum 4e cikardilar. Bide magnesium kullaniyorum. Bol bol dinlen ayaktq fazla durmamaya bak.
(54 puan)
Aaa ne güzel bak. Sana fitil verilmiş. Ben acilde kullandığım ilacı fitili söylüyorum
 Adam bana diyorki  bilmeden oyle kullanmayın. Üstelik o fitil reçeteli.. reçetesiz alınmıyor. Dedim zaten jinekologum vermisti. O kanamaya ne bir fitil ne başka bisey.sadece agri kesici verip gönderdiler. Haftanız küçük olduğu için bisey yapamayiz diyorlar. Yani kanamayı durdurmaya çalışmak diye bisey yok..

648,194 soru

3,416,588 cevap

4,247,172 yorum

183,215 üye

...