0 oy
208 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
kapalı
Son adet tarihimi kayıt ederek uygulamayı kullanmaya başladım şuan 6 haftalık diyor doktora gidip de uygulamayla doktorun söylediği aynı çıkan var mı ? Yani ben kalp atışını duyabilirmiyim bu haftalar da buradaki doğruysa ? 
Gebelik haftası 6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(5,827 puan)
Olman gereken adet tarihin tam 4. Hafta canim ben  mesrla  2 ekimde adet olmam gerekioyordu.olmadim testi 7 ekimde yapdim yani adetim 5 gün gecmiş sekilde. Bu durumda 4+5 günlük hamileyken ogrendim pozitif oldugumu. Dr gtsem kese gozukmez kalp atisi duyulmaz bebek zaten gozukmez bos yere hcg bakip  evet pozitifsin deyip yollucak. Eczaneden folik asit aldim kendim basladim  15 20 gun kullandim zate dr gdince dr kendisi verdi farkli degisdirdi  . Bekledim 7+3 de gttim.. Ki anca ozaman duyuluyor kalp atisi bebek kese vs. 5. Hafta gdersen sadece keseyi gorursun bos. 6. Hafta gtcen bi ihtimal kalp atisi duyulur   duyulmassa kesenin capini ölcüp geri eve yollar haftaya cagirir.korona donemi zirt purt gtmekdense beklim 7 haftayi demisdim. 
(7 puan)
Adetimden 14 gun geçti bende folik asit kullandım gitmedim Ocak 30 adet baslangicim Şubat'ın 24 25 test yaptım çıktı daha sonra iki günde bir kan verdim gitmedim bugün gitmeye karar verdim
-Reklam-
0 oy
(337 puan)
Eğer zamanında dollenmeyse 6+4 , 6+5 gibi duyuluyor genelde. Gene de ilk muayeneye gitmenizi öneririm. Çünkü Allah korusun dış gebelik olduğu durumlarda erken anlaşılması önemli, kesenin rahimde görünmesi için en azından gidip sonraki hafta kontrolde kalp atışı için gidebilirsiniz 
0 oy
(5,827 puan)
Dr da uygulama da senin son adet tarigine gore hesapliyor bilgisayara girior. Ama ultrasinda 7 haftadan sonra bebrk gozukuyor ya mrsela bebek gec dollebmeyse yada baska sorun yoksa uygulamaya gore ve adet tarihine gore 7 haftalik bebek ultrasonda  kucukse haftasi ile uyumlu degilse 4 haftalik 5 haftalik gozukebilir  yani farkli gozukebilir.gelişmesiyle alakali. Ileriki donemlerde  zaten kilosu bas cevresi karin cevreai vs olcumlerine gore yine  olmasi gereken haftadan ileri yada geride gozukebilir.

655,832 soru

3,445,834 cevap

4,280,665 yorum

185,289 üye

...