0 oy
830 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (202 puan)
kapalı
Kanamam kesildi esim birlikte olmak istiyo ne yapmalıyım 
Kapatılma nedeni: Platformun amacına uygun olmayan konularda post açmak yasaktır.

7 Cevap

+2 oy
(1,414 puan)
Nasıl yani ne yapmalıyım? Düşük tehlikesi varsa ve size belirlenen süre dolmamışsa birlikte olmayacaksınız. Neden bunu kendiniz düşünüp bulmak yerine kocanızın arzuları karşısında arada kalıp soruyorsunuz. 3 ay mı dedi doktor tamam o zaman 3 ay ilişki olmayacak, bir primattan daha yüksek zeka seviyesine sahip her canlı bu çıkarımı yapabilir kusura bakmayın size öfkelenmedim erkek bencilliği karşısında sözlerime hakim olamıyorum. 
(742 puan)
Çok güzel söylemişsiniz,tebrik ediyorum. Erkek bencilliğinden öte kadın bedeni üzerinde söz hakkına sahip olsun artık yaa! Bunu ne bize,ne başkasına sormasın,kendi versin bedeni üzerindeki kararı,erkek istiyor diye değil,kendisi de istiyorsa mevzu bahis olsun bu konu. Erkek egemen yaşamayın artık bu hayatı.
(1,414 puan)
Yaniiii değil mi? Aynen öyle! Erkek istiyor erkeğin gönlü hoş olsun gözü dışarı kaymasın aklı başka şeylere gitmesin erkek de erkek aman kocam üzülmesin vazifemi yerine getireyim kadınlık görevimdir melekler lanet ederler vs vs. Şu cinsellik üzerinden erkeğe yüklenen değer kadar cinsiyetimizi aşağılayan ne var daha? Aklı başka yöne kayacaksa derhal defolup gitsin mesela. Birbirine saygısı olan eşlerin hiç böyle dertleri olmuyor gözlemlediğim kadarıyla. Ya olur sağlığın bozuktur, adamın keyfi yoktur kadının başı ağrıyordur gebelik vardır lohusalık vardır ne kadar normal şeyler bunlar. İşte kadın istekleri karşılamak zorunda algısı varya hani ooo mecbur o yapacak. Şöyle şeyleri en baştan konuşup anlaşmak lazım aslında. Her bakımdan sohbet edebilmek ne kadar kıymetli.
(742 puan)
Ağzına sağlık kadın gibi kadın!
Ben bu durumu burada savunduğumda feministlikle suçlandım,linçlendim.
Doğum şekline kocası karar veren kadına , bu senin bedenin senin kararın dediğimde, dinsizlikle ,itaatsizlikle,erkek düşmanlığı ile suçlandım.
Hatta hem cinslerimden kocan seni tatmin edemiyormuları bile duydum.

Ama benim gibi düşünen,kendine,bedenine,haklarına saygı duyan kadınların olduğunu ve bu kadınların evlat yetiştirecek olmalarını gördükçe umudum artıyor benim.
Ağzına sağlık koca yürekli kadın!
Senin yetiştireceğin evlat bu dünyayı değiştirecek bunu unutma.
(1,414 puan)
Şu mesajı okuduğumda nasıl gururlandım ve mutlu oldum anlatamam... Varol arkadaşım Allah aklı başında insanlarla karşılaştırsın! Kimin ne haddine başkasını inanç ve düşünce şekliyle yargılamak? Ancak ahmaklığa kimsenin tahammülü olamaz hele bizim gibi bilinçli insanların. Kendine önce insan, birey diyebilmek gerekli. Hayatıma ömrümün yarısında girmiş biri için eğer ben fikirlerimi değiştirecek ya da ifade edemeyecek kadar korksaydım ondan, o zaman asalak olur çıkardım. Eğitim ve aileden gelen "doğru ahlak" çoookk önemli. Herkes kendine yakışanı buluyor istisnalar hariç Allah yanlış insanla karşılaşanlara yardım etsin ve bir an önce kurtulsunlar onlardan inşallah ancak bilinçli olarak kendini kurban niyetine sunanlara kocalarının eşleri değil köleleri olanlara acıyorum. Ben eşime aşığım daim olsun beraberliğimiz evlendiğimiz gün "ikimiz de birbirimizin önünde veya arkasında değil daima yan yana duralım eşit olalım" demişti bir kez daha anlamıştım doğru adam olduğunu. Zaten farklı davransam kocamın sözünden çıkmam vs böyle sözler söyleyecek olsam eminim çok şaşırır ve sorgular ben kiminle evlendim diye. Güçlü kadın bir başka güzel işte keşke her erkek farkına varabilse. Ne mutlu sizin benim gibi düşünenlere ayakları üzerinde durup değerini fark eden, oğluna da kızına da terbiye verip onları eşit haklara sahip olduklarına inandıranlara. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için Allah'a emanet olun bizim gibi düşünen, erkek egemen dünyayı kabul etmeyenler çoğalıyor varsın ötekiler etiket yapıştırsınlar sinek vızıltısı onlar fikri olmayanın zikrinden ne olur. Selametle kalın ♥️
(742 puan)
Kalbimi bıraktım her cümlene.♥️
-Reklam-
+1 oy
(742 puan)
SİZ DAHA 3 GÜN ÖNCE AYNI SORUYU TEKRAR SORMUŞSUNUZ.

ANLAMANIZDA KITLIK MI VAR?

YOKSA BURDA LAF OLSUN DİYEMİ SORUP DURUYORSUNUZ AYNI SORUYU?

KUSIRA BAKMAYIN AMA SİZ BANA SAMİMİ GELMEDİNİZ.

DAHA 3 GÜN ÖNCE TARTIŞILMIŞ AYNI KONU,ŞİMDİ NİYE SORUYORSUNUZ TEKRAR?
(742 puan)
Ya daha 3 gün önce kanamam devam ediyor ama eşim ilişki istiyor yazmış. Yani daha doğumunun 5. gününde,üstelik kanamam devam ediyor yazmış.
Duvarındaki sorulara bakarsanız hep aynı soruyu 2 günde bir soruyor. Buradada bir çok insan yardımcı olmak için ciddiye alıyor bu kadını. Ama amacı ne anlamadım gerçekten.
Burada gerçekten yardıma ihtiyacı olan cok daha fazla kisi var,cok daha ciddi sorular var.
Tepkim bu yüzdendi.
Duvarında sorduğu sorulara bakarsanız anlarsınız sizde.
(202 puan)
Sana mı sorcam ne zaman nasıl soru soracağımı kimsin sen
(742 puan)
Sen kimsin asıl? İnsanların aklıyla alay mı ediyorsun?
Anlamıyormusun yazılanları,anlamak mı istemiyorsun? 2 günde bir aynı soruyu sormaktaki amacın ne?
(202 puan)
istediğim cevapları alamadım demek ki
(742 puan)
Senin istediğin cevap belli. Git ne yapıyorsan yap. Burada birisi sana yap bir şey olmaz desin diye bekliyosun. Kimse senin sağlığının bekçisi değil. Ne yapmak istiyorsan yap. 2 günde bir aynı soru. Belli ki sende istiyorsun. Yap o zaman niye millete soruyorsun. Herkes senin istediğin cevabi vermek zorunda değil.
0 oy
(17 puan)
Biraz daha beklemek daha iyi olur bence kaç gün önce kesildi bu da onemli
(202 puan)
2 gün önce
(17 puan)
Ne olur ne olmaz gene de bence bekleyeyim sonuçta Allah korusun o bebek düşük tehlikesi atlatmış olabilir kusura bakmayın ama sizin ve çocuğunuzun sağlığı icin Bir süre De eli ile idare etsin ne olacak
0 oy
(63 puan)
Doktoruna sormalısın tabi ki
0 oy
(1,340 puan)
Doktorunuza danışmadan asla yaşamayın kanamalı gebeliklerde çok riskli 
0 oy
(146 puan)
Canım ben ilk 3 ay ilişki yaşadım sonra kanama oldu ve şuan 2 hafta kaldı doğumuma hala ilişki yaşamadım çünkü riskli ilişki yaşamamanız daha doğru olur bunu eşinede anlat. 
(146 puan)
Baktın kesildi Bi doktorla görüş Bi baksın ona göre bir sıkıntı yok derse yaşayın.
0 oy
(3,667 puan)
İstediğinizi yapın. Canı yanacak olan, dikişleri patlayacak olan, enfeksiyon kapacak olan sizsiniz. Bize ne. Ne yaparsanız yapın.

649,429 soru

3,421,321 cevap

4,252,957 yorum

183,553 üye

...