0 oy
140 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (198 puan)
Arkadaşlar merhaba. Bugün sabahtan beri belim yani kuyruk sokumumum olduğu yer ağrıyor. İki üç saat adet sancısı gibiydi şimdi ise sanki gaz sancısıymıs gibi ağrılarım var. Bunlar doğumun yakın olduğunu gösterir mi. Çünkü dakika tutcam ama bu karın ağrıları sayılır mı bilmiyorum. Tecrübeli annelerden yorum bekliyorum.
Gebelik haftası 40

1 cevap

0 oy
(51 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Gerçek sancılar da olabilir yalancı da. Makattan geliyor sancınız anladığım kadarıyla. Bir rutine girdi mi, eş zamanlı kasılmalarınız var mı? Sancılar uzun mu sürüyor, gerçek sancı ile yalancıyı ayıran durumlar bunlar. Bıçak saplanması gibi kısa süren ağrılar doğum ağrısı değil rahmin hazırlık yaptığı ağrılardır. 40+0 da doğum yaptım, son günler ay gibi geçer, bir an önce sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim,çok az kalmış zaten kavuşmanıza inşallah. 
(198 puan)
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Belimin ağrısı sabahtan beri neredeyse hiç geçmedi. Ara ara karnımın alt kısmında rahatsız edici bir ağrı başlıyor ama kasığımda değil karnımda. Onu merak ettim karnımda da olsa bunu saymam gerekiyor mu?
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 156 göst.

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,779 yorum

184,000 üye

...