0 oy
548 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (418 puan)
Puset örtü ve minder bakıyorum da bir müslin kumaş var bir de normal kumaşlar hangisi daha iyi sizce? Normal kumaş daha sık dokuma ve kalın oluyo hava geçirir mi çocuk havasız kalmasın sonra... müsline göre daha uygunlar ama bilemedim kullanan memnun olan var mı? 
Gebelik haftası 26

4 Cevap

+1 oy

Valla canım ben kızıma hamileyken özel bir puset örtüsü almadım,muslin örtüsüyle örtüyordum. İçine minder olarak ta bunu almıştım,çok içine gömülüyordu yoksa minnosum :) şimdi ikinci bebeğime hamileyim özel bir puset örtüsü almayın düşünmüyorum gene. 

image

(418 puan)
Teşekkür ederim pratikliği açısından alacağım ben örtü sabit olmuyor rahat kullanamam diye düşünüyorum
Doğrudur canım senin özgür dusuncen :) hangisiyle rahat edersen onu al
-Reklam-
0 oy
(13 puan)
Ben trendyoldan aldım müslin hemn minder hem örtü çok güzel geldi hem antalyada yaşadığımız için daha rahat hava geçirgen olabileceğini düşündüm malum buralar çok sıcak tavsiye edebilirim satıcının adı Juniperus. 
(418 puan)
Evet bu markayi gördüm ben de minderleri sönük gibi geldi iyi doldurulmamış gibi görünüyordu. Size nasıl geldi doluluğu iyi mi memnun kaldınız mı
(13 puan)
Henüz kullanmadım bebek için ama minderi ince değil aşırı kalında değil bence ideal kalınlıkta hatta yıkayıp ütüledim bile buna rağmen bi incelme deforme olmadı mindere falan
(418 puan)
Anladım teşekkür ederim zaten iki üç ay en fazla kullanılacak. Yeterli olur herhalde ben de o markadar alıcam sanirim
0 oy
(216 puan)
Kuzum örtü bu niye havasız kalsın bantlamiycan ya pusete örtüyü
(418 puan)
Havasız kalmak derken boğulma gibi demiyorum tabi ki ama sık dokuma ve iki kat dikilen örtüden yeterince hava alamayacağını düşünüyorum. Ben yatarken örtüyü yüzüme azcık çeksem bile nefessiz kalırım mesela bu yüzden öyle düşündüm.
0 oy
(545 puan)
Muslin daha kullanışlı olacaktır bence, zaten bir uyuduğunda örtülür bir de rüzgar falan varsa yani onda da terletmemesi falan önemli.
(418 puan)
Artık hastalık fln çok var özel aracımız da yok hastaneye fln giderken otobüste uzun süre örtebilirim dışarıda da kalabalıksa örterim güneş ve rüzgarda da genelde kullanırım yani ben. O yüzden çok da boğucu olmaması daha iyi olur ben de müslin düşündüm.

653,782 soru

3,438,176 cevap

4,271,638 yorum

184,737 üye

...