0 oy
337 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (20 puan)
Kızlar ikili test sonuçlarını da doktorlar size ne dedi yardımcı olur musunuz? Bana ikili test sonucu riskli dendi. Bu durumu yaşayan var mı? Bu durumu yaşayıp doğum yapan varsa bilgilendirin lütfen. 
Gebelik haftası 16

6 Cevap

+1 oy
(445 puan)
Bana denmedi ama kuzenime dendi hatta aminyosentezde yaptırdı korkudan, birde o da riskli çıktı  gebeliğini zehir ettiler kıza, şükür sağlıklı bir oğlu oldu. Bu testlerde yanılma payı çok fazla oluyor maalesef.
(20 puan)
İnşallah yanılıyorlardır. İçine kurt düşürdüler
(445 puan)
İçinizi rahat tutun bence çoğu gebeye diyorlar bunu.
-Reklam-
0 oy
(121 puan)
Bana da riskli dedi detaylı ultrason yaptırdım herşey normal gibi dedi ve artık doğumu bekliyorum ve içim rahat mevlam herşeyin hayırlısı ni versin inşallah sağlıkla gelsin dogumda gorecez beklemekten başka bir şey yok
(20 puan)
İnşallah
0 oy
(230 puan)
Riskli denen 28 gebeden sadece 1 tanesinde sorun oluyormuş gerçekten.
(20 puan)
Çok korkuttular
0 oy
(984 puan)
Canım bu testler ihtimal sonucunda ulaşılan testler insanlara neler neler deniyor da sapasağlam doğuyor bebisler yaşın kaça acaba yaş faktörü etkilemiş olabilir en iyi sonucu detaylı ultrosonda alırsın peritonoloji ye randevu al 
(20 puan)
24 yaşındayım ilk gebeliğim
0 oy
(6 puan)

Bu testlerde yanılma payı çok yüksek. Lütfen içinizi ferah tutun. Burda önemli olan ultrason bulgularıdır. Ki bazen ultrasonda bile yanılmalar oluyor. Emin olun bir şey çıkmayacaktır.

Benim ilk gebeliğimde testler normal olmasına rağmen trizomi 18 bu bebek doğar yaşamaz demişlerdi ve daha bir sürü şey. Ama çok şükür hiç birinin söylediği olmadı. Söylediklerine de hiç inanmamıştım zaten. Şimdi ikinci gebeliğim. Testleri yaptırmadım çünkü yanılma payı çok fazla. Olsa bile yine benim evlâdım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 
(20 puan)
Allah bağışlasın maşallah. Amin
(6 puan)
Hepimizinkini inşAllah
0 oy
(79 puan)
Banada dediler bu testler çağın saçma sapan testleri bana göre down dedikleri normal doğuyo,normal dedikleri doğumda down geliyo,o yüzden yaşamadan bilemiyoruz nasip kismet normal doğma ihtimali olan bebeği down dediler dye aldıramam ve diger hicbir tesi kabul etmedm aldirmayi dusunenler etsin bna gore,soncta tedavisi yok.bu testler hamileliği zehir ediyo okadr üzuyolar.
(121 puan)
Aynen size katılıyorum

651,489 soru

3,429,257 cevap

4,261,778 yorum

184,134 üye

...