0 oy
167 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan)
Kizlar mustelanin çatlak kremini kullandim ertesi gün göbeğim ve sürdüğüm heryer biraz kaşınmaya başladı. Sonra 1 hafta sürmedim ama kaşıntı kremden mi oldu bilemedim. Sonra bir gün tekrar sürdüm ve yine bu sefer deli gibi kaşıntı başladı. Göbeğimde isilik gibi şeyler oldu. Internette yazınca mustela kullanan çok kişinin başına geldiğini gördüm. Kremi iade ettim ama şimdi ne kullanmaliyim bilmiyorum. Doktor da genetik bu dedi çatlamaya yatkınsan naparsan yap çatlar kafana takma dedi. Sizce ne yapayim?
Gebelik haftası 19

2 Cevap

0 oy
(799 puan)
Doğru demiş canım catliycaksa çatlıyor bnde catladim eğer alerji yaptıysa kullanma vazelin kullan sade olanı bebek yağ kullan sizinde cildiniz hassas demek ki bunlar bebeklerde kullanılıyor o yüzden bunları söyledim herkes pürüzsüz cilt ister ama yapacak bir şey yok canım bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda çatlayalip yapcak bir şey yok ama şunu bil ki yanlız değilsin en kötü arkanda ben varım :))
(59 puan)
Aynen bebişlerimiz sağlıklı olsun da :) canim senin de bebişin sağlıklı sihhatli gelsin inşallah.
-Reklam-
0 oy
(275 puan)

Valla canım ne kullanırsan kullan çatlayacagı varsa çatliyo benimki 34 kaftada göbek kısmım çatlamaya başladı, vazelin kullanıyodum,  sonra o çatlaklara şimdi alevora ve soguk sıkım zeytin yagı sürüyorum oda durdurup azalttı ve badem yagı içine limon sıkıyorum kızarıkları beyazlattı bu iki katışımı sabah alevorayı gecede badem yagı limonu kullanıyorum gözle görürülür şekilde gidiyor ama dogumdan sonra belli olur bakalım :D<3

(59 puan)
Valla en iyisi yine doğal şeyler kullanmak haklısın.  Mustela da baya pahalı cok güvenerek almıştım ama hayal kırıklığı oldu. Zeytinyağı ve badem yagı da aklima geldi ama kaşlara kirpiklere falan sürülüyor ya dedim acaba tüylerimi belirginlestirir mi diye korktum. Sende oyle bisey olmadi heralde? Kac haftadir kullaniyosun?
(275 puan)
Yok kuzum tüylendirmiyor ben 34 haftadan beri kullanıyorum şuan 37+5 hala kullanıyorum, mustella aynen pahalı ben bebek şampuanı ve pişik kremini aldım ama çatlak kremi kullanmadım onun birde bana La roche posay nemlenrici önerdiler hem bebek için hem karnım için ama en doğal zeytin yagı ve badem yagı, bende dedim tüylenme olurmu diye o an çatlakları görünce İnan tüy aklıma hiç gelmedi, kuaförümde kullan tüylenme olursa hamilelikten sonra ağda ile alırız eski tüylerin çıkar dedi zaten o an çatlak yerine tüylensin diyosun ☺️

648,314 soru

3,417,204 cevap

4,247,944 yorum

183,264 üye

...