0 oy
116 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (200 puan)
Hanımlar göğüs pompası mutlaka olması gerekiyor mu faydasının yanında zararlarını da duydum.Wee marka yada bayb mom almayı düşünüyorum belki kullanmayacam diye çok para vermek istemiyorum tecrübe edinmiş olan anneler siz ne düşünüyorsunuz?
Gebelik haftası 25

4 Cevap

0 oy
(616 puan)
Olsa iyi olur zararı neymiş ki 
-Reklam-
0 oy
(545 puan)
Sütünüz yeterli geliyorsa yani sağıp artırmanıza gerek yoksa, ise başlayıp bebeğe süt bırakmanız gerekmiyorsa, ya da ne bileyim bebeğin küvoze alınması gerekmiş ve ona süt götürmeniz gerekmiyorsa v.b. nedenleri yaşamazsanız çok elzem bir ıhtiyaç değil pompa..

Kullanmanıza gerek kalmayabilir doğru onun için manüel yani elle çalışan bir pompa da tercih edebilirsiniz, doğum sonrası ihtiyacınız olması durumunda illa gerekirse elektrikli bir model alabilirsiniz ya da daha iyisi hastane tipi pompa her zaman kiralayabilirsiniz.
0 oy
(598 puan)
Manuel aldım e bebekten cokda pahalıya kaçmadım eğer lazım olursa elektrikli filan o zaman alırım diye düşünüyorum iki gün önce 170 aldım bugün kampanyaya girmiş 135 göğüs pedi süt poşeti filan baya güzel düşmüş ihtiyaciniz varsa ordanda alabilirsiniz 
0 oy
(304 puan)
Bende almayi düsünüyorum cnm benim 3. Gebeliim 2 çocuğumda emmeye karsi tembeldi . Çabuk birakiyorlar yoruluyorladi ve sütüm gec tazeleniyordu ben kaza bela olmasa sütümü atttirmak amaci ile elketrikli olandan almayi düsünüyorum

648,891 soru

3,419,227 cevap

4,250,344 yorum

183,414 üye

...