0 oy
275 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (24 puan)
Hangi bezi onerirsiniz yardimci olur musunuz cevrmden her kafadan ses cikiyor 
Gebelik haftası 33+3

5 Cevap

0 oy

Ben kızımda Molfix kullanmaya başlamıştım bı kaç bez değiştirdim fiyatları arttıkça ama hiç pişik olmadı en son Bim beziyle bitirdik :D. Şimdi  de sleepy aldım daha önce kullandığım için biliyorum. Ama diyosan ki uygun olsun ben derim ki en ucuz olanla başla sızdırma veya pişik yapmazsa devam edersin . Baktın iyi gelmedi bi tık daha iyisini alırsın böyle böyle denersin . Bezler çok pahalı bence nasıl alışırsa öyle gider hiç biri olmazsa en iyisini en sona bırak bence. 

-Reklam-
0 oy
(1,473 puan)
Onu deneyip öğrenebilirsin her bez her bebeğe iyi gelmiyor benim bebeğime baby turco iyi geldi mesela senin bebeğine iyi gelmeyebilir bebeğin cildiyle alakalı bir durum 
0 oy
(1,027 puan)
Ben molfixle başladım hiç pişik yapmadı korkudan değiştiremiyorum şimdi de değiştirince pişik olursa diye 
0 oy
Canım her bebekte farklıdır,bazısında pişik ya da sızdırma yapar bazılarında yapmaz mesela. Kızıma uygun bezini bulana kadar 2-3 marka değiştirdik. Yani deneye deneye doğru bezi bulacaksınız inşallah :)
(80 puan)
Bence bimin bezi kızıma hayla onu kullanıyorum Allah nasip ederse doğacak olanada onu kullanıcam
İnşallah canım istediğin gibi olur :) ben kızıma sleepy kullanmıştım ama malum fiyatlar uçtu,baby turco deneyeceğim oğlum doğdugunda:)
0 oy
(426 puan)
İlk bezi prima aldım ama prima ile devam etmicem, eğer cildini pişik yapmaz ise tahriş etmez ise bim in bezini kullanicam. Stok yapmadım, ilk bezi bitince alıp denicem eğer sorun olmazsa ondan sonra stok yapılabilir 

İlgili sorular

650,374 soru

3,424,779 cevap

4,257,002 yorum

183,791 üye

...