0 oy
112 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (177 puan)
Merhabalar,

Ben bu ay gecikmeli adet oldum.

Adet başladığı günün 44.cu günü adet oldum peki bu durumda yumurtlama günüm bu ay hangi gün olur acaba son adet döngüm 31 günde bir idi
Gebelik haftası Düşünüyoruz inşallah olur

2 Cevap

0 oy
(1,414 puan)
Siz bunun yerine uygulama indirin daha iyi olur. Bu ay olmazsa bile önümüzdeki aylarda günleri takip edersiniz kolayca. Benim kullandığım uygulamanın adı Takvimim. Oradan takip ederek gebe kaldım.
(177 puan)
İnşallah bende de fayda eder de bende hamile kalırım bu uygulama ile ne kadar zamanda hamile kaldınız
(1,414 puan)
Ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım. Siz daha iyi bilirsiniz belki ama birkaç tavsiyede bulunabilirim yanlış anlamazsınız. Bebek olsun diye birliktelik yaşarken afedersiniz doğal şekilde olursa daha iyi oluyor yani tükürük su gibi şeyler spermleri öldürebiliyor. Bir de bu aralarda ağrı kesici Kas gevşetici falan kullanmayın ne ilaç kullanacaksanız içeriğine bakın kendim kas gevşetici kullanıyordum öylesine baktım kağıdında yazıyor ki gebe kalmayı zorlaştırır. Özel bir bitki içmedim birliktelikten sonra ayaklarımı havaya dikmedim. Ne kadar doğal olursa o kadar iyi olur dedim. Rabbim en kısa zamanda size bir bebek versin inşallah.
(177 puan)
Amin inşallah canım ya
-Reklam-
0 oy
(54 puan)
Benim düzensiz bir adet döngüm vardi. Hem Takvimim uygulamasini kullandim hemde ovulasyon testi yaptim. Böylece yumurtlama gününü oncesini ve sonrasini hic atlamadan degerlendirebildik ve bu sekilde gebe kaldim. Sizede tavsiye ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
(177 puan)
Bende de var o uygulama ama 31 adet döngüsüne göre hesaplıyor ama adetim nedense gecikti
(177 puan)
Bu uygulama ile ne kadar zamanda hamile kaldınız

İlgili bir soru bulunamadı

656,427 soru

3,448,366 cevap

4,283,884 yorum

185,441 üye

...