0 oy
410 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (72 puan)

Merhaba Melek Anneler ben Instagram da beneto travel sistemli bebek arabası gördüm Google yazınca çıkıyor sipariş vericem kullanan alan gören var mı kararsızım sizce almalımiyim ?

16 Cevap

0 oy
(1,038 puan)

Ben şahsen travel sevmiyorum baston aldim zaten kış çocuğu olucak anca aşıya kontrole cikicak o zamanda ana kucağı var o yüzden oyle aldim eğer seviyorsan gidip bak kontrol et öyle al canim sonra nereden aldim bunu dememek icin :)))

-Reklam-
0 oy
(374 puan)

Benim arkadaşım aldı kullanıyor. Gayet memnun şimdilik 

0 oy
(1,323 puan)

Kraft switch aldım. Tavaiye ederim. Travel sistemlere göre katlanması iyi. Puseti ağır değil fazla. Dayanıklılığı çok yüksek. 


0 oy

Travel sistem çok güzel duruyor bebeğin yukarıda olması vs çok hoş ama katlanırken puseti çıkartmak gerekiyormuş.. birde gereksiz pahalı geliyor benim tercihim çift yonlu bebek arabası şeklinde olacak rüzgara karşı vs daha kullanışlı gibi geliyor nasip olursa öyle birşey almayi planlıyorum ☺️

0 oy
(1,557 puan)

Kanz proxima travel sistem aldık canım 

0 oy

Ben herkeste görünce son zamanlarda rengini de çok beğenince araba almayacakken bir bakayım ya ucuzmuş zaten alırım idare ederse deyip araştırdım kiii tekerlekleri sorun çıkartıyor çok dediler uzaklaştım zaten pusetle birlikte 700-800 liraya satılıyor normal bir puset baktım öyle lüks de değildi 700 tlden 350 ye düştü indirimde şuan o arabayla pusetin o fiyat olması bence de anormal bazıları çıkıp parayla alakası yok ucuz bişey aldım çok kaliteli çıktı demeden belirteyim ben hiç ucuz bişey almadım değil bazen gaza gelip elalem nasıl kullanıyor bende kullanırım deyip almışlığım var bişeyler ama daha hayır gördüğümü hatırlamıyorum ucuz üründen ama dediğim gibi bunun rengi tasarımı çok hoş..

0 oy
(252 puan)

O arabalarin tekerlekleri cok buyuk ya kaldirimlarda filan cok problem oluyo. Ben civilde bi araba gordum inanilmaz hafif tekerlekleri kucuk cok kullanisli  ama travel sistem degil tabi. Ayri puset alicam ben evde ya da misafirlikte kullanmak icin onun disinda 40i ciktiktan sonra zaten arabayla gotururum 

(72 puan)
Çok teşekkür ederim herkesin cevapları için hepsini okudum bakicam önerdiklerinize de var bir tane baston Bebek arabamiz ya nedense sevdim içime sindi uzaktan ama :)
(252 puan)
Baston bebek araban varsa alma canim bi daha bence ya bi puset al oraya verecegin paraya da bebegin baska ihtiyacini karsila :)
0 oy
(228 puan)

Bende beneto marka travel sistem alıcam mağazada bakmıştık cidden çok kullanışlı hemde çift yönlü tekerlekleri büyük küçük tekerlekliler ilerde sıkıntı çıkarıyo çabuk eskiyo tekerlekleri :)

0 oy
(327 puan)

Kraftın çift yönlü bebek arabası var bende, daha travel arabalar çıkmadan almıştık.Bebek büyüyünce o bile bize çok hantal geldi. Bir akrabamız Chicconun baston pusetini vermişti; arabada yer kaplamaması , açması , sürmesi her şeyiyle mükemmeldi. Bir bebeği daha oldu onun, geri vermek zorunda kaldık.:)Şimdi eşime diyorum, bebişimiz hayırlısıyla doğarsa bana o pusetten al diye.500 civarı falan herhalde.

(72 puan)
680tl beneto markalı bebek arabası ya ne bilim yerli üretim bu ilgimi çekti kargo ücretsiz ve travel oluşunu sevdim benim en fazla verebilicegimiz bebek arabasına bin lira şöyle bakınca sevdim ama kullanmadan da bilemem nasıl
(327 puan)
Mağazada deneme şansı bulabildin mi? En önemli şey tekerlekleri.Kraftın arabasını tekerleklerini kırasım geliyor.Bir de bebek kaç yaşına kadar binebilecek arabaya, bu da çok önemli.Bacaklarının sarktığı kısımlar rahat olmalı.Oğlum 4 yaşına kadar arabaya bindi, yürümeyi hiç sevmezdi tembel:).O yüzden baston puset kurtarıcımız oldu resmen. Traveller hakkında hiç bilgim yok, ama araba ne kadar küçük olursa o kadar çevik sürebiliyorsun sanırım.En azından bana öyle geliyor.:)
0 oy
(4,314 puan)

Bana babam.hediye olrk aldi kullanisli birsuru parcasi var ama sanirm biraz ağir ben alsaydim eger baston alirdim 

0 oy
(72 puan)
Benetoyu bende cok begenmistim magazaya gittik almak icin magazada hic onermediler. Ondeki iki tekerlek birbirine cok yakin ve birbirlerine donunce tekerler kitleniyor ve arabanin takla atmasina sebep oluyor. Kucuk puset disindaki cocugun yatma aparati takildiginda inanilmaz sallanma oluyor birebir gosterdi kisi. 10 kisi aliyorsa 5  6 kisi sikayetle geri geliyo vs dedi bilginiz olsun. 100  200 fazla verin baska modeller bakin bence.
0 oy
(1,283 puan)

Bende travel sistem alcam ama beneto onermiyolsr.yoyko markqsi iyiyms

0 oy
(744 puan)

Bendw suan beneto dusunuyorum bakalim :)

0 oy
(30 puan)

Bizde yoyko aldik daha kullanmadik ama magazada iyi duruyordu fiyatina gorede gayet iyi

0 oy

Tommy baby travel aldım bende canim esim kurdu özellikleri vs çok hoşumuza gitti daha kullanamdik tabi ama karar senin :)

0 oy
(69 puan)

Biz maller 5001 aldık çok güzel.bu modelede bakabilirsiniz.tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 334 göst.
6 Ağustos 2018 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Nyt nur (122 puan) sordu
0 oy
6 cevap 72 göst.

648,064 soru

3,416,071 cevap

4,246,521 yorum

183,173 üye

...