0 oy
182 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (0 puan)
Merhabalar 4 hafta 3 günlük bebeğim tahminime göre  doktora ne zaman görünmeliyim ultrasonda ne zaman çıkar ve sürekli kasık  bölgemde regl ağrısı var korkuyorum düşük falan değildir dimi
Gebelik haftası 4

7 Cevap

0 oy
(62 puan)
Yok değildir, sen yine de bi kaç hafta geçsin öyle görün doktora derim ben canım :))
-Reklam-
0 oy
(429 puan)
Canım benim bende 4+4 üm. Doktorumla iki gun arayla 3kez hcg takibi yaptik. Artık takibi bırakabilirsin bi hafta sonra gel keseye bakalım dedi. Ben haftaya cuma gidcegim kontrole. Senin hcg degerin nasıl?
0 oy
Ben 6 haftalıkken gittim haftaya gel dedi gitmicem bi sonraki haftaya aldim randevu 8 haftalıkken görünücem seninki daha cok küçük kuzum az daha bekle
0 oy
(454 puan)
Ben 7+2 de gittim ve gidene kadar içim içimi yedi. Ama sabrettim çünkü erken gidince kese görmeme bebeği görmeme ihtimali de vardı. Bekledim ve gittiğimde keseyi de bebeği de gördüm kalp atışını da duydum benim için daha iyi oldu. Burda okuyorum erken haftalarda gidip bebeği göremeyince çok stres yapanları. Ben zaten stresli biriyim bi de erken gidip öyle bişey yaşasaydım kendi kendimi yer bitirirdim. 13 haftalık olduk biz ve regl ağrısına benzer ağrı ara ara devam ediyo. Bunlar gayet normal şeyler korkmanı gerektirecek bişey yok :)
0 oy
(4 puan)

Merhabalar ben 4+2 de  vajinal usg seklinde keseyi gordum. Beta ondan onceki gun 3100 du. Kalp atisi icin de  2 hafta sonra gep dedi. Birde ayni sekilde adet olcak gbiydm bende ama o rahmin bebek icin kendini hazrlmasi sirasinda olsuan kramplar sanirim. Asiri degilse ve beraberinde bir kanama vs eslik etmiyorsa genelde normal.kabul edilir. İnsallah saglkla kucagnza alirsiniz yavrunuzu sag tarafta minnak sey cok erken baktim ayni sizin gbi endishelendim daha cok kucuk.

image

0 oy
(5,840 puan)
Pimpirikli degilsen  7+0  gbi bekle git hem  jalp atisi hem kese hem kese icinde bebek gorursun bn 2. De ole yapdim .ama ilk gebelikde merak oluo ve bilmiosun. Ilkinde  idrar testini yapdim direk hastaneyo kostum kan testi yapdrdim. Cuma gunuydu. PaArtesi doktra gttim bidaha beta hcgye bakildi. 2 gun sonra terar bakalim dedi yine kan tahlili kontrol . Haftaya kese gorelim dedi 5 haftalik giittim keseyi gorduk.haftaya gel didi brbegi ve kalp atisini gorelim. Yani gereksiz yere 3 kez muayene 3 4 kez beta hcgye baktirmiş oldum :)))  ikincide  zaten plansiz gebelikdi bakdim evde idrarda positif   eczaneden gttim folik asit aldim sonra  kaderime razi oldum bekledim  7. Haftayi kan verdim  saglik ocaginda erteai gunude  gttim doktra sonucu gosterdim. Bebebgi kalp atisi i duyduk golik asitimi degistirdi kendi anlasmali oldugunu verdi Okadar. Bidaha 12. Haftada cagirdi ikili teat icin. 
0 oy
(274 puan)
Bence 6 ve 7 hafta arasi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.
4 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Melek11 (141 puan) sordu
0 oy
3 cevap 268 göst.
7 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Esmaylmaz00 (207 puan) sordu

656,286 soru

3,447,699 cevap

4,282,967 yorum

185,392 üye

...