0 oy
290 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (147 puan)
Anneler günaydın. Hastanemin doğum paketi olmadığı için sağlık sigortasi yaptirmayi düşünüyorum. Bildiğiniz tamamlayıcı sağlık sigorta önerileriniz var mı? 
Gebelik haftası 20

4 Cevap

0 oy
(1,121 puan)
Ben acıbadem tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım ayda 160 lira vryorum ama baya memnunum tercih meselesi bir sıkıntım olduğunda doktora gidip tahlillerimi yaptırıyorun 5 kuruş vermeden hem de baya iyi hastanelerde
(147 puan)
Sigortayi baslatir baslatmaz faydalanabildiniz mi? Bir de doğumu da kapsadi mi? Geneli 3 ay bekleme suresi koymuş
(10 puan)
Hamilelik öncesi mi yaptınız acaba yoksa hamilelik sonrası mi?
(1,121 puan)
Doğum teminatı yok bende hamile olmuştum sigortam başladığında bu nedenle doğum hakkından yararlanamadım. 1 yıl beklemen gerekiyordu doğumu da kapsasın istiyorsan. 2 yıl üst üste doğum paketli haliyle ödemen gerekiyordu hesap yaptığımızda özel bir hastaneden doğum paketi almakla aynı hesaba geliyordu ki sonuçta hemen hamile de kalamayabilir insan uzadıkça sürekli doğumlu şekliyle ödemen lazımdı. Bu nedenle vazgeçmiştik ben doğum harici diğer sıkıntılarım için kullanıyorum sigortamı.
-Reklam-
0 oy
(56 puan)
Sompo japon hamilelik sonrası yaptırdim doğum için 
0 oy
(1,536 puan)
Hamile kaldıktan sonra her sigorta karşılamıyor ben ekimde yaptırmıştım sadece demir ve sompo karşılıyordu. Sompo sigorta yaptırdım 9.400 tlye. Profesöre 9 muayene+ epuduralli normal doğum (2li ve 4lü tarama, şeker yüklemesi indirimli, detaylıyı kapsamıyor) ek hizmetleride var arayıp daha net bilgi alabilirsiniz bana uyguna geldi çünkü gittiğim hastanede sadece doğum 12.500 tl profesörün 1 muayenesi 500 tl di.
0 oy
(96 puan)
Canım ben anadolu sigorta tamamlayıcı doğum teminatlı sigorta yaptırdım ,tabi yaptırdığınızda hamile olmamanız gerekiyor 3 ay icinde de gebe kalırsanız dogumuda karşılamış oluyor 1 defalık dogum policeniz icinde 10 adet ayakta muayene tanı ve tedavi giderleri ve dogumu her sekilde karsılıyor sezeryan,normal,epidural vs.farketmiyor.Ben ağustosta yaptırdım sigortamı kasımda gebe kaldım muayrnelerimden faydalanıyorum  ancak dogumum 22 ağustos gozukuyor sigirtamı 16 agustosta yaptirmistim ucu ucuna ya kacircam yada 10 gun önce dogumum olursa karsılıcak neyse gecersebpolicemi yenilicem ben 4.300 tl ye yaptırdım bircok hastanede geciyor ben medicana international a gidiyorum memnunum ..

648,064 soru

3,416,074 cevap

4,246,521 yorum

183,173 üye

...