0 oy
525 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (211 puan)
Kızlar hamileyken ilişkinin zararı olur mu 

14 Cevap

+1 oy
(437 puan)
Kişiden kişiye göre degisiyor sanırım bizim yasak mesela 
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
Doktorun bir risk görmediyse ve iliskiye izin verdiyse hicbir zararı olmaz cnm aksine faydası bile var diyorlar 
0 oy
(1,432 puan)
Doktoruna sor bunu düşük tehliken olabilir 
0 oy
(127 puan)
Doktora sormalısın
0 oy
(254 puan)
Bende ilk haftalarda düşük tehlikem vardı hic iliski olmadı. Simdi atlatmişiz tehlikeni yine girmiyoruz iliskiye ne olur ne olmaz diye eşim de istemiyor 19 olucaz İnşallah girmiyoruz . Doktoruma hic sormadim ama olurmu olmazmı diye . Bebeğimizi saglikla kucagimiza alalaim iliski olmasa da olur ;-);-);-)
0 oy
(211 puan)
Kişiden kişiye değişiyor hamilelik riskliyse önermiyo doktorlar doktoruna danış aksine iyi geliyor son bi ayına kadar girmeyi öneriyorlar açılma felan açısından iyiymiş.
0 oy
(579 puan)
Pozisyonuna ve ani hareketten kactiginiz surecek sıkınti olmuyor tabi agri falan olursa doktorum bir sure ara vermemizi istemisti bence kendinizde bir terslik hissetmiyorsaniz riskiniz yoksa cok birseyleri takmayin sagliksiz gebelikse ne yaparsaniz yapın düsuyor bu sizle alakalı olmuyor canim kanama olmadigi surece de panik yapmayin agri vs olabilir tabi dayanamayacagin agri olursa doktora gozuk mutlaka
0 oy
(152 puan)
35. Haftada biraktik
0 oy
(725 puan)
Doktora sor canim bizim doktor iliski yasak degil dedi ilk 3 ay birlikte olmadik her ihtimale karşı 3 ayi bitirdikten sonra haftada 1 oldu simdi 27.haftama girdim tekrar bıraktık iliskiyi bebegimizi kucagimiza alalim da saglicakla iliski olmasa da olur:)
0 oy
(1,121 puan)
benim yasak değil canım bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı düşük tehlikesi ya da başka sıkıntılı durumlarda doktor yasaklıyor zaten yasaklamıyorsa da bir problem olmaz. 
0 oy
(44 puan)
İlk 3ayda önermiyolar siye biliyorm ama en iyisini doktorunuz bilir. Benm düsuk riskim falan yoktu ama plasentam asagi yerlesimliydi 4aylıkken yasaklamsti  28 haftalık oldk dün. Arada kacamaklarda olsa çok sükur kananam flan olmadı. Plasentamda duzeldi dedi doktor
0 oy
(192 puan)
Onceden lekelenme kanama vs olduysa ben hiç girisme doktor bize yapabilirsiniz dedi sadece ilk 3 ay yasaklamıştı şimdi de biz yine girmedik 1 hafta sonra birden bı kan boşaldı hastanelik oldum yarım canim sen bilirsin ama riskli değilse sen bilirsin
0 oy
(454 puan)
Bu soruyu burda ben de sordum ve biri "ilk 3 ayda ilişki mi olurmuş aklınız fikriniz orda mı ben ilişkiden sonra düşük yaptım" gibi bi yorum yapmıştı. Doktoruma sorduğumda da ilişki sonrasında lekelenme kanama ya da normalden farklı herhangi bi ağrı olmadığı sürece ilişkiyi 37. Haftaya kadar yasaklamadıklarını söyledi. Tabi bu gebeliğimde risk olmadığı için bana söylenendi. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde 3 hafta ilişkiye girmedik doktora sormadan. 7. Haftadan sonra haftada bir ya da iki kez falan yapıyoruz. Çok şükür bi problem de olmadı. 13+1 olduk bile.

648,950 soru

3,419,434 cevap

4,250,622 yorum

183,431 üye

...