0 oy
157 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (23 puan)
kapalı

ANLAYAN VARSA YORUMLAYABILIR Mİ. DOKTOR BU KESİN BİR SONUÇ DEĞİL %88 KISMI KAPSIYOR. AYRINTILI USG YAPTIRABİLİRSİN DEDİ..SONUCLAR NASIL VE SİZCE AYRINTILI USG YAPTIRMALI MİYİM. 

yaptıracağim kontrolün adı. CELL FREE DNA NİFTY veya NIPT. (ANNE KANINDAN SERBEST FETAL DNA) 

image

Gebelik haftası 16+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(74 puan)
Normal temiz gözüküyor
(23 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(551 puan)
Sonuçlar temiz ayrıntılı yaptırmalısınız ki Allah korusun bişey olursa doğumda müdahale edilebilmesi için..bu arada en güvenilir test nipty olan sanırım 
(23 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(1,077 puan)
Sonuç normal ayrıntılı ulturason yaptırırsınız şuan için fetal dna ya gerek yok 
(23 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(565 puan)
Benim de ikili tarama testimde düşük riskli çıkmıştı sizinki gibi doktor bana da aynısını dedi bana göre bebeğim gayet sağlıklı görünüyor ultrasonda ama ben perinatoloji uzmanı değilim bir perinatoloji doktoruna gorünmende fayda var dedi 20. haftada gittim çok şükür doktor bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi inşallah senin bebeğin de sağlıklıdır.
(23 puan)
Benm hep düşük tehlikem vardı. Sonuçları söylemeden önce kontrol oldum cinsiyet için. Düşük tehlikem devam ediyor mu hala diye sorduğumda hayır yok dedi. Bu yaziyida görünce kafam karıştı.
(565 puan)
Ben düşük riskli derken bebeğin düşme riskinden bahsetmedim canım. Bebeğin herhangi bir genetik hastalık taşıma riski düşük çıkmış ondan bahsettim yani bebeğin hasta doğma ihtimali düşük ama yine de ayrıntılı ultrason daha iyi bilgi verdiği için doktorlar ayrıntılı ultrasona girin diyor.
(23 puan)
Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Tamam teşekkür ederim
(565 puan)
Rica ederim. Bazen oluyor öyle.

İlgili bir soru bulunamadı

651,133 soru

3,427,761 cevap

4,260,347 yorum

184,034 üye

...