0 oy
619 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (3 puan)
yeniden gösterildi
2 gündür hiç birşey yiyip içmedim, 15 haftalık gebeyim. Çocuğa birşey olur mu, bilen birisi lütfen yazar mı? 

Yiyecek bulamadığım için hiç birşey yiyemedim, kimseden de isteyemedim. Bende sorun yok ben iyiyim fakat bebek etkilenir mi bu durumdan? Bir gelişme geriliği, engel durumu filan olur mu bu 2 günlük süre içerisinde? Hiç bir lokma birşey yiyemedim ama. 
Gebelik haftası 15

8 Cevap

0 oy
(123 puan)
Neden yiyecek bir sey bulamadin? Bebeğin babasi ,ailen kimse yok mu?

Yemen lazim tam da bu zamanda.
(3 puan)
Maalesef yok. Ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum, çaresiz kaldım. Bende istemem tabi ki aç kalmayı, yemek yememeyi, bebeğime iyi bakmayı
-Reklam-
0 oy
(25 puan)
Neden yiyemediniz ?
(3 puan)
Bulamadığım için :)
0 oy
(106 puan)
Canım yiyecek bulamadığini yazmışsın. Az bir süre değil 2 gün . Nedeni ne. Kusura bakma merak ettim de
(3 puan)
Maddi durumum ve bir gelırım yok. Aile, eş vesaire de yok. Tek başıma bir evde kalıyorum fakat alamadım, verilenleri de yiyemedim.
0 oy
(18 puan)
Bende başlığı okuyunca kusuyorsun sandım yapacak bir şey yok diyecektim ama bu duruma üzüldüm sebebi nedir acaba maddiyat mı? Babası nerde? 
(3 puan)
Biraz maddiyat biraz da kendim yemek istemedim bi kişi yemek verdi aslında da çok kötü hissettim kendimi o yüzden. Babası yok, alemci. Hangi kadının altında üstündedir bilmiyorum. Benim istediğim bir gebelikte değildi zaten, evliyiz ama zorla oldu.
0 oy
(380 puan)
Neden yiyecek bulamadınız? Özür dilerim merak ettim. Bu sürecte beslenme cok önemli 2 gün az bi süre değil 
(3 puan)
Merak ettiğim şey sadece bebeğe bir zarar gelir mi, birşey olur mu? Hem maddi olarak yiyecek bulamadım hemde verilen yemekleri kabul etmedim.
(380 puan)
Hayat herkese iyi davranmıyor ne yazık ki. Allah yardımcınız olsun. Sizinle birlikte bebekte aç kalıyor malesef. Yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen çekinmeyin
(3 puan)
Çok iyisiniz, çok teşekkür ederim. Bebeğime birşey olmasın dua edin başka birşey isteyemem.
0 oy
(309 puan)
sizde nasıl sorun yok merak ettim iki gündür nasıl ayık kalabildiniz buraya yazacak kadar
(3 puan)
Açlığa alışkınım, o yüzden olabilir. İlk kez bu kadar süre aç kalmıyorum, ama ilk kez gebeyken bu kadar aç kaldım. İyi de değilim zaten, oturduğum yerden kalkacak durumum yok. Dilenci filan da değilim, öyle isteyemiyorum kimseden.
(309 puan)
bebek icin gerekirse dilencilik yapın. bir şey yemeden nasıl gelişsin ki belli ki babasi düşünmüyor siz elinizden geleni yapmalısınız
(3 puan)
Haklısınız
0 oy
(49 puan)
Gerçekten üzücü başınıza ne geldi kim bilir ama birşeyler yemeniz şart kimse yok mu çevrenizde neredesiniz nerede oturuyorsunuz nasıl yardımcı olabiliriz?
(3 puan)
Yani yok, sığınma evine filan gitmeyi de düşündüm ama daha öncede kaldığım için biliyorum orada durum daha vahim. Ankara da yaşıyorum.
0 oy
(665 puan)
Valla tatlım ben kusmaktan günlerce aç kaldım 9 kilo verdim bebekte gelişim geriliği olur sandım ama bebek benim vücudumdaki besinlerden beslenmiş kiloluyum normalde şuan bebek var allahın izniyle birşey olmaz ama allah yardımcın olsun biran önce birşeyler yemeye çalış annemde kusmaktan günlerce yememiş 56 kiloyla 7 aylık doğuma gitmiş ben tam haftamdaki kilodaymışım ama benim babada anneme şiddet uygulamış ben 7 aylıkken şiddet ve yüksek tansiyondan doğmayım kendine dikkat et ben 2 kilo 200 gram doğmuşum 30. Haftada o dönemlerde normalmiş brni küveze bile almamışlar eşin içinde allah ıslah etsin diyeyim
(2,871 puan)
Eski post

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 398 göst.
0 oy
2 cevap 1,494 göst.

649,175 soru

3,420,229 cevap

4,251,577 yorum

183,477 üye

...