0 oy
245 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (881 puan)

Kizlar biliyosunuz 5 gundur adet olmuyorum bu 2 3 aydir bu durumu yasiyorum testte de negatif cikti 1 ay once gerekir diye randevu kesmistim yarina denk geldi gitmek istiyorum bu adet gecikmesinin nedeni ni sorucam doktorum biraz ciddi biri yapi olarak sert bi doktor. Bana  bi sorun yok gebe kalabilirsin dedi ama ben 7 8 aydir korunmasiz iliski yasiuoruz daha gebelik olmadi adetimde gecikiyo surekli klomen kullanmak iatedigimi soylesem nasil bi tepki verir bilemedim napsam gitsemmi iptal mi etsem daha adet olmamisken ne testi yapabilir gebelik hakkinda hormon testi yaparmi gitsem

2 Cevap

0 oy
(2 puan)

Benim de aynı oluyordu.Reglim hiç zamanında olmuyordu.Bi kac defa 10 günden fazla gecikti hatta.Doktora gidip anlattim gebelik planliyorum böyle bi sorunum var ama gebelige engel olacak bir durum varmi diye direkt muayene etmeden ovulasyonun duzensiz adetin değil dedi.Ovulasyonun  düzensiz olduğu için adetin düzensiz oluyormuş yani. Ben de 7 8 aydır uğraşıyordum artık ümidi kesmiştim diyebilirim.Sonra ovulasyon testleri aldım.Birde bu yolu deneyim dedim.Duzensiz olduğum için de adetimin bittiği günden itibaren başlayıp cift cizgiyi görene kadar testimi aksatmadan yaptım.Silik cizgi hafif koyulaştigi gün ne olur ne olmaz kacirmayim diyerek iliskiye girdim.Ertesi günde ovulasyon günümmüş zaten.Boylelikle bir gün öncesi,ovulasyon günü,iki gün sonrası olmak üzere iliskiye girdim ve çok şükür hamile kaldım.Bu kadar uzun yazmamin sebebi ben cok araştırdım doğru durust aciklayan yoktu.Polikstik over veya başka herhangi bir sorun yoksa, ovulasyonun duzensizdir.Bu şekilde dene birde.

Ovulasyon testi markasida "laboquik" 
(2 puan)
Başka bir yorumla karistirmisin düşük kısmını çok özür dilerim.Ama Ramazan da zor olacahi için diğer aya bıraksan daha iyi olur yine.
(881 puan)
Yok canim dusuk yapmadim ben hic riskim vardi acilde yattim 1 hafta cok sukur kziom tutundu bana :')) simdi 2 yasinda :) ona kardes dusunuyorum. Esim soyleki aksam 8 de gidiyo tam iftar vakti sabah 8 de gelicek oruclu ikinci vardiyasida sabah 8 de gidiyo aksam 8 de geliyo aslinda izinleri de sayarsam denk getiriirim diye dusunuyorum canim bu ay boyle deneyeyim ovulasyon testiyle.
Ben dolaptan alicam canim bana 25 tanesi  66 liraya gelicek kuponla iyi degilmi sence
(881 puan)
Yok estagfirullah canim olur oyle seyler ben ilk gebeligimde dusuk riskim vardi toparladim allahin izniyle belki eski postlarimi okudun sandim bende :))
(2 puan)
Fiyat bakımından uygun ama tarihi vs geçmiş olabilir.Onlara dikkat edersen olabilir.Bir de iclerinden bir kac tanesi bozuk çıkabiliyor. Baktin yetismedi eczaneden alman gerekir yine.
(881 puan)
Haklisin canim tarihini kadin paylasmisti ama yinede  sorun cikmamasi icin guvenilir bi yerden alayim daha dogru olur
-Reklam-
0 oy
(1,283 puan)
Polikistik olabilir mi ?
(881 puan)
Polikistik over degildir bence canim 1 tane kziim var 2nci icin istiyorum
(1,283 puan)
Olabilir benimde oyle bir kizim var. 2. İstuorduk olmadı polikistk başladı adetlerm flan baya düzensizlesti bide sütüm kesilmedi ama hormonlarnds hicbir sorun yoktu. Bazen psikoljkte oluyor
(881 puan)
Benimde aynen oyle adetim bayaa duzensizlesti bu bi kac aydir 10 gune kadar geciktigi oluyo :(( peki canim bu polikistik over nasil tespit ediliyo
(1,283 puan)
Doktor bakıyor ultrasonda görünüyor canm minik minik
(881 puan)
Cok sagolasin canim allah razi olsun bugun gidicem kontrole doktora daniscam

656,422 soru

3,448,348 cevap

4,283,877 yorum

185,439 üye

...