0 oy
285 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (98 puan)
kapalı

Kızlar dün post açmıştım ama fotoğraf yükleyemedim sürekli hata verdi 6 haftalık oldum bugün dün doktora gittiğimde 5+6 idi keseyi gördü ama kese yuvarlak değilmiş normalde yuvarlak olması gerekiyormuş cuma günü tekrar çağırdı gidicem endişeliyim. Kese şekliyle internette araştırdım erkek bebeklerin kesesi yuvarlak olmuyormuş. Yaşayan başından geçen varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim ❤️

image

Gebelik haftası 6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
Alakası yok ya yuvarlak düz yamuk benim de kesem yamuk birşeydi sonra bebe büyüdükçe şekilendi
(98 puan)
Anladım kuzum ya benim derdim cinsiyet değil yamuk dedi ya hani ihtimali olabilirmi iyiye yormak istiyorum yoksa cinsiyet değil derdim neden yamuk olduğunu olabileceğini merak ediyorum kuzum
Ya gereksiz yorum olmuş sen takma. Cinsiyetten önce sağlıklı olması göz önünde oluyor. Kimse kimseyi yargılayacak kadar masum değil. İnsan endişe ediyor kayıp olduktan sonra Allah bağışlasın inşallah mutlu sonu göstersin rabbim kuzum.
(98 puan)
Tabikide kaybetmek o kadar kolay değil gerçekten rabbim kimseye yaşatmasın ben sağlıkla evladımı kucağıma alayımda kız erkek sorun değil mesele o değil ama bazı insanlar gerçekten anlamıyor. Neyse yorumların için sağol kuzum rabbim sanada bebeğinede sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
Amin canım sen takma kafaya dua et hep ♡
(98 puan)
Sağol kuzum ❤️
-Reklam-
0 oy
(664 puan)
Daha kese düzgün oluşmamış cinsiyet öğrenme peşindesiniz. Kesenin cinsiyetle alakası olmadığını defalarca gösterdik burda oysa ki. 
(98 puan)
Ya gerçekten nasıl okudunuz acaba ben kesenin yamukluğundan endişeliyim diyorum internette araştırdığıma göre erkek olan bebeklerin öyle oluyomuş acaba öyle bişeymi dedim benim kide 6 haftada cinsiyet öğrenilmiyceğini bilmeyecek kadar cahil değilim yorum yapmak içinde yorum yapmayın. Daha önce bi kürtaj yaşadım bebeğimi kaybettim ben dile kolay rabbim kimseye yaşatmasın şu an ikinci gebeliğim ve ben bu ikinciye hamile kalabilmek için hamile olabilmek evlat sahibi olmak için neler yaşadım ki keza benim gibi yaşayan çok insan var o yüzden bir evladımızı daha kaybetmemek için endişeleniyoruz yaşadığımız şeyleri soruyoruz araştırıyoruz az anlayışa davet ediyorum!!!
(664 puan)
Kese şekli doktorun karna bastırmasıyla değişir. Erken haftalarda keseyi görebilmek için biraz bastırırlar o yüzden kese fasulye şeklinde görünür . Daha ileriki haftalarda kese net göründüğü için bastırmaya gerek olmuyor ve olduğu gibi yani yuvarlak görünüyor.
Yani kesenin cinsiyetle kesinlikle bir alakası yok. Fasulye şeklinde ise erkek yuvarlak ise kız diye saçmalıyorlar.
Ve ayrıca gördüğüm kadarıyla kese 6 haftalığa göre gayet normal bir kese yamuk filan da değil. Doktorunuzda sorun var o zaman öyle demişse.
(98 puan)
Doktorum öyle söyledi yamuk dedi bende ardından internette araştırdım cinsiyete bağlamış çoğu site yoksa benim derdim cinsiyet öğrenmek değil ne olursa olsun başım gözüm üstüne rabbimden geliyor sonuçta ama kese neden yamuk dedi yamuksa neden kaynaklanıyor düzeliyormu bunu merak ettiğim için buraya yazdım kesem yamuk erkek çocuğummu olcak diye değil inşallah düzelir
0 oy
(371 puan)

Bak buda benimki  yuvarlak deyil:))image

(98 puan)
Ay kuzum içim rahatladı biraz peki benimkine benziyormuydu ilk zamanlar neler yaşadın biraz anlatabilirmisin? ❤️
(371 puan)
Aynı böyleydi hepte böyle devam etti tam yuvarlak değildi  hamilelik belirtileri dışında birsey yasamadim migdem çok bulaniyordu 8. haftalarda lekelenmem vardı doktor normal oldugunu soylemisti progestan
vermişti okadar onun dışında güzel geçti oglum oldu şimdi 11 aylık.Ve tekrar hamileyim 17 haftalik yarin cinsiyet ogrenicem:))
(98 puan)
Ayy ne güzel maşallah subhanallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah oğlunada sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun inşallah kuzum çok sağol teşekkür ederim valla
(371 puan)
Rica ederim sende çok sağol inşallah sağlıkla gelir bebisin:))
(98 puan)
İnşallah kuzum benim cümlemizin ❤️
0 oy
Erkek bebek ile alakası yok canım benim ilk hamileligimde kızımin kesesi buna benziyordu doktor düşer bu bebek dedi ama maşallah şuan 16 yaşında. Başka doktora görün 2 hafta sonra.
(98 puan)
Sağol canım allah razı olsun inşallah kese düzelir yada sağlıklı gider herşey ben cinsiyeti merak ettiğim için sormadım kuzum onu da söyliyim yanlış anlaşılmışım çünkü :)
Merak edebilirsin canım sonuçta can taşıyorsun her anne merak eder yavrusunu cinsiyet ayrımı yaptığından değil karnında oğlum veya kızım diye sevmek keyif verdiği mutlu olduğu için. Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.
(98 puan)
Amin canım cümlemize

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 325 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
11 cevap 643 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.

651,019 soru

3,427,235 cevap

4,259,764 yorum

183,999 üye

...