0 oy
399 göst.
Doğum kategorisinde (6 puan)
Edirne sultan 1. Murat devlet hastanesi sezeryan doğum yapan varmı dikiş falan nasıl oluyor eriyen dikiş mi
Gebelik haftası 36+4

2 Cevap

0 oy
(643 puan)
Bence eriyen dikiştir, artık her yerde o kullaniliyor. Hastanede bu konuda gelişmiş bir hastane. Farkli bir amelyata giren tanidiğim , dikişleri aldirmaya gideceğiz demedi :) hangi doktora gidiyorsun canim
(6 puan)
Teşekkür ederim canım Gizem gencosman a gidiyorum
(193 puan)
Merhaba muhtemelen yavrunuzu kucağınıza aldınız. 1.murat da doğum yaptıysanız, Hastane ortamından söz etmeniz mümkün mü. Odalar nasıl? Refakatçi alınıyor mu? Tek kişilik odada kalma imkanı var mı?
(643 puan)
Merhabalar, evet oğlum 3 buçuk aylık oldu :)  evet 1 murata sezeryan ile doğum yaptım. Odalar 2 kişilik. Lakin çok kalabalık olmadiğindan herkes tekli kalıyordu. Evet refakatçi kabul ediliyor. Gün içindede isteyen ziyarete gelebiliyor. Herşey güzeldi. Sadece temizlikçinin odayı temizlemesinden memnun kalmadım. Ama hem odada hem banyoda çeşme var .  Normal doğum olacaksa normal doğum olana kadar baska bir yerde tekli odada kaliyorsun orasi yeni yapilmiş banyosu filan harikaydı. Hemsireler ebeler iyi . Baska bi soru varsa seve seve anlatirim. Yeliz hanımdı benim doktorum :)
(193 puan)
Oy maşallah. Benim doktorum da Yeliz hanım. Vermiş olduğunuz bilgiler beni çok rahatlattı. Umarım bende sağsalim yavrumu kucağıma alırım.
Teşekkür ederim :)
(643 puan)
Ben arada buraya giriyorum, aklinza takilirsa birsey sorun . Allah ikinizide kurttarsin insAllah
-Reklam-
0 oy
(39 puan)
Doktorunuz kim acaba, memnun musunuz hastaneden?
(6 puan)
Gizem gencosman a gidiyorum çok memnunum o doktordan tavsiye ederim
(643 puan)
Bende Yeliz hanıma gidiyorum ,çok memnunum :)

649,463 soru

3,421,461 cevap

4,253,074 yorum

183,563 üye

...