0 oy
567 göst.
Doğum kategorisinde (161 puan)
Kızlar ilk bebeğim normaldi. İkinci bebeğim bebek ters durduğu için sezaryen oldu. Post açmıştım hem normal hem sezaryen tecrübem olacağı için fikrimi yazacağımı söylemiştim. Amacım asla kimseyi korkutmak değil. Bana göre iki dogumda da kokulacak bir durum yok ama eğer biri tercih edilecekse benim oyum normalden yana. Sizlerinde bu konularda merak ettikleri varsa cevaplarım. 

Bu arada bebeğimin kanında enfeksiyon olmasın sebebiyle kuvozde. Dua ederseniz bizim için çok mutlu olurum. Allah hepinizden razı olsun. Yavrularımız hep sağlıklı doğsun sağlıklı yaşasın.
Gebelik haftası Bitti

7 Cevap

0 oy
(217 puan)
Rabbim yardımcın olsun canım. Ama merak etmıyorum çünkü sezeryan dan fəlakət korkuyorum 
(161 puan)
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(890 puan)
Gözün aydın olsun 

Rabbım tez zaman da şifa versin insaallah.

Kanunda enfeksiyon neden oluşmuş 
(161 puan)
Sagolun. Bende enfeksiyon varmış benden geçmiş.
0 oy
(275 puan)

Gözün aydın olsun rabbim en kısa zamanda kucağına aldırsın inşallah şifası ile kavuşursunuz bebişinle rabbim ikinizide korusun canım <3 benim ilk bebek 38+6 normal dogum istiyorum inşallah rabbim hangisini hayırlı verirse ama doktorum açılma hala yok dedi 4.2 sine kadar bekleyelim yoksa sezeryan dedi ve ben en çokta sezeryandan korkuyorum birde suni sancıdan, sezeryan çok agrı yapıyormu yada kesildiği hissediliyormu kimi sezeryan iyi diyor kimi normal dogum sizce ikisini yaşayan biri olarak hangisi daha iyi canım 

(15 puan)
Normal doğum biter bitmez herşey bitiyor en fazla 2 haftaya kadar normal hayatına dönüyorsun. Sezeryan ameliyat ne de olsa doğum sonrası süreci çok zor olur tahminimce ben normalden yanayım her zaman
(161 puan)
Eğer şansınız varsa suni sanciylada olsa normal yapın derim. Ama eğer doktorunuz siz ve bebek için sezaryen uygun gördü ise sezaryen olun. Sezaryen doğum sonrası için sancili tabi ki. Kesi yeri hissediliyor.
(275 puan)
İnşallah normal olur benimkide çok teşekkür ederim ikinize Allah razı olsun aydınlandım biraz daha ❤
0 oy
(197 puan)
Allah kavuştursun moralini bozma süt sağ bol bol benim bebeğim de daha dün taburcu oldu 21 kaldı şimdi evinde sağ salim geldi senin de gelecek sadece ufak bir zorlu süreç sadece bir an önce kucağına al yavrunu inşallah
(161 puan)
Insallah Allah razı olsun
 O yanımda olsa sanki daha çabuk iyi olacağım. Çabucak cikar insallah miniğim. Allah evladınıza sağlık versin inşallah
0 oy
(19 puan)
Benm bebegimde trrs sederyana gun alacağım ins 40

.hftama girdim bugun 
(161 puan)
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun insallah. Hemencecik iyi olun.
0 oy
(12 puan)
Bebekte daun senduram riski var demislermiydi bilgi verebilirmisiniz bana dediler
(161 puan)
Yok hamileligim süresi boyunca herhangi bi risk olmadı bebek için. Bebek hep sağlıklı dediler çok şükür. Ama ters olduğu için mi bilmiyorum 32.haftada sancim başladı. Hastanede yattım 36.haftaya kadar nidicart ile durdu sonra bıraktım. 38+6ya kadar bekledi ama tabi hep sancilandim. Sonra kaçınılmaz son olarak sezaryen oldum.
0 oy
(409 puan)
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Bende 33+4 sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım. İdrarda protein çıktı tansiyonum yüksekti. İkiz gebelikte old için doktorum beni riske atmak istemedi ve  sezeryanla aldı. 2 gün öncesinde zaten dopum sancısı çektim. Benimde bebeklerim şuan küvezde bir haftadır. Elimde olsa normal doğum tercih ederdim. Çünkü bebeklerde yanınızda olmayınca daha çok kendini dinliyor insan. Amacım kimseyi korkutmak değil ama kesilmek bana göre değilmiş.Doğumdan çıkana kadar hiçbir korkum yoktu çok şükür. Bebeklerimde yanımda olmadığı için ağrılarım hiç geçmedi sanki, yatması kalkması ayrı bir zorluk. İkiz olduğu için sanırım sırt, bel, karın ağrılarım çok zorladı beni doğumdan sonra. Pandemiden dolayı anneyi bebekle hiç temas ettirmiyorlar. Onun psikolojisi bile insanı ayrı zorluyor. Rabbim herkesin yardımcı olsun ve bebeklerimize sağlıkla biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah.iİyileşmeye çabalamak, hergün hastaneye gitme telaşım olduğu için doğum hikayemi burada paylaşmak henüz nasip olmadı.
(161 puan)
Allah yar yardımcın olsun kardeşim. Şu an seni ve çektiğin acıları çok iyi anlıyorum. Allah bebeklerine sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Insallah acılarımız da diner. Söylediğin gibi bebeklerimiz yanımızda olsa onlardan güç alıp acılarımızı dinlemezdik. Böylesi daha zorlu geçiyor. Sağlıklı olsunlarda biz katlanalim.
(409 puan)
Amin inşallah canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 303 göst.
0 oy
9 cevap 546 göst.
20 Aralık 2021 Doğum kategorisinde Emelatabay (131 puan) sordu
0 oy
6 cevap 665 göst.
0 oy
2 cevap 312 göst.

648,281 soru

3,417,062 cevap

4,247,831 yorum

183,253 üye

...