0 oy
461 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (86 puan)

40 haftanın bitmesine 26 gün kalmış ne çabuk geçti anlamadım gerçi ilk aylarda saatler bile geçmiyodu bulantı bulantı bulantı... ilk gebeliğim ve yaklaştıkça heyecanım da endişem de artıyo güzel doğum hikayeleri duymaya ihtiyacım var sevgili kader arkadaşlarım :p çok mutluyum ama çok da yoruldum değil ayakta durmak oturmak hatta uzanmak bile çok zor annelik gerçekten kıymetli.. aslında aklıma takılan bişey olursa sorulardan aratıp buluyorum hiç bulamazsam öyle yazıyorum buraya ama şu an nedense yazmak istedim sanırım hiç tanımadığım ama aynı durumda olan kişilere dert yanasım geldi :) Rabbim tüm bekleyenlere yavrucaklara sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin inşaallahh..

Gebelik haftası 36+2

7 Cevap

0 oy
(3,692 puan)

Amin canım.senin az kalmış sağlıkla al inşallah kucağına.Ben daha zamanın geçmediği haftalardayım.





(86 puan)
Allah kolaylık versin geçeceğine inanarak bekle ben sanki hayatım boyunca öyle kalacakmışım gibi bi psikolojiye girmiştim zorken daha da zor oldu inşallah bi an önce atlatırsın
(3,692 puan)
Amin inşallah canım.Benim ki riskli gebelik .yatarak geçiriyorum. hiç zaman geçmiyor sanki .Ne zaman bitecek psikokojisine giriyorum bazen.
(86 puan)
Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah kucağına alırsın zamanı gelince en sağlıklı şekilde..
-Reklam-
0 oy
(987 puan)

Canım sen asıl mutluluk ve endişeye doğumda bi arada göreceksin :) sağlam dur. Çok mutlu oluyosun tabi ama doğum şekli ya da süreç bazen çökertiyo seni.bana öyle oldu. Sancım gelecek diye beklerken suyum azaldı. Doktor 40ı çok geçirmedi. Suni sancı çektim 12 saat. Hiç açılma olmadı. Ebe masajla 3 cm açtı anca. Kanla girmedi bebrk. Hiç istemememe rağmen sezeryan oldum ertesi gün. Karnım şiş, sütüm yok. Sadece kolostrum. Bebeğim ağlıyo meğer açmış. Eve geldik susmuyo yavrum. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Göğüs çatlakları oluştu. Bebeğim sarılık oldu. 6 günlükken hastanelerde vakit geçirdik. Zaten kendim iyi değilim.bebeğimi gece bırakıp eve geldim ilçeye iki gece. Sağdım sürümü kanlı da olsa bebeğim için diye. İlk bi haftayı hatırlamak dahi istemiyorum. Ama sonra her şey düzeliyo. Hala göğüslerim geçmedi ama 35 gün oldu bugün. Bebeğime kendim bakıyorum 10 gündür. Kilo aldı, uykusu belli bi düzene girdi sayılır. Bugünüme çok şükür diyorum. Derlerdi inanmazdım. Hamilelik çok kolaymış :)

(86 puan)
Allah kolaylık versin boşuna cenneti annelerin ayakları altına vermemiş Rabbim..gerçekten de cenneti hakedecek sabırlar yaşatıyo işte..
(987 puan)
Öyleymiş gerçekten. Bambaşka bi duygu. Amin canım hepimize allah kolaylik versin
0 oy
(437 puan)

Merhaba canım tamı tamına aynı gündeyiz bende 36+2'yim ve dün tarih aldık doğum için 4 ocak senin ki bellimi? Yaşadıklarının hepsini ilk 6 ay boyunca fazlasıyla çektim ve dediğin gibi çok yoruldum ama artık yolun sonuna çok yaklaştık insallah ... gerçekten anneler çok kutsal varlıklar hayırlısıyla alırız kucagımıza,  güzel doğumlarımız olur umarım.. 

(86 puan)
Şuan için normal doğum gözüküyo o yüzden doktor 37den sonra her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 40hafta 8ocakta bitiyo bakalım bekliyoruz biz de inşallah son anda planlar değişmez :) tabi öncelikle sağlıklı gelsinler gerisi çok da önemli değil..  amiin inşallah tüm bekleyenler olarak kavuşuruz :) oğlumuz olacak bizim inşallah sizin?
(437 puan)
Bizimki de oğlan olacak insallah :)
(86 puan)
Rabbim hayırlı evlat etsin :)
0 oy
(203 puan)

benimde 24 gun kaldi... ayni duygular icindeyim. 6 yil aradan sonra 2. hamilelegim ve zor gecti. yatarak hep. zaman durdu gibi geldi gecmio geldi ama sona yaklastik. ilki epidural normaldi. bunuda bi aksilik cikmazsa ole istiyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun.... 

36+4

(86 puan)
Amiiinn.. Allah yardımcın olsun bunların karşılığını mutlaka verir Rabbim :)
0 oy
(92 puan)

Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına canım bizimde 4 günümüz kaldı 40 haftanin dolmasına bakalım ne zaman gelicek hem korku hem heyecan var

(86 puan)
Ay çok heyecanlı yaa sancı felan oluyo mu nasıl oluyo o son günler?
0 oy
(57 puan)

Benimde aslinda 38 gunum kaldi ama doktor suyun sınırda dedi belkide daha az günüm kalmıstir :( rabbim herseyin hayirlisini versin bu mubarek gecede saglikla alalim bebislerimizi saglikli mi olcak nasil olcak diye dusunmekten korkuyu ve heycani dusunemiyorum gerci suanlik bi sknti yok hareketlerinde flan sadece 40 hafta degilde 38de alabilirmis :)

(86 puan)
İnşallah sağlıkla doğar olmazları olduran Allah aslında tam tevekkül etsek hiç endişe duymayız ama işte bizde biraz o eksik sanki..kendimden biliyorum malesef keşke böyle olmasa.. :)
0 oy
(404 puan)

38+2  12 gün kaldı minik paşaya kavuşmama dua edelim kızlar birbirimize inşallah hepinizin ve benimde doğumumuz çok iyi geçer rabbim kolaylâştir zorlâştırma duasını bol bol okuyun ilk gebeliğim heyecan korku telaş şüphe hepsi bir arada ama biliyorum rabbim var ve kolay olacak herşey:-):-)

(86 puan)
Öyle ya tam dayansak tam sığınsak Allah yolumuzu da açar gönlümüze ferahlığı da verir bol dua ve sabır :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 237 göst.
2 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Songulbsr (129 puan) sordu
0 oy
8 cevap 449 göst.
12 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Meryane (89 puan) sordu
0 oy
3 cevap 275 göst.

651,019 soru

3,427,235 cevap

4,259,764 yorum

183,999 üye

...