0 oy
525 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (862 puan)
Adetim biteli 3 gün oldu ilişki esnasında prezervatif yırtılmış ve biz bunu iş işten geçtikten sonra fark ettik hemen tuvalete oturdum vajinamı kaynar suyla yıkadım. 1 buçuk yaşında kızım var ve emiyor dha 2 nci bebeği düşünmüyoruz hamile kalma ihtimalim varımdır? 

6 Cevap

+6 oy
(624 puan)
Ya canım istersen vajinaya beton dok sperm gittiyse yumurtaliga döllenme olur yani git ertesi gün hapı al çocuk istemiyorsan da bir sürü korunma yöntemi var en basiti dışa boşalma yani böyle saçma şeyler yapmayın :)
(337 puan)
Disa boşalma bir korunma yontemi değildir ve kondom daha güvenilir bir korunma yöntemidir.
(1,351 puan)
Kondomu da doğru kullanmak önemlidir işin başında takılmalı sonlara doğru değil, takılmadan kontrol edilmeli gibi önemleri yazıyor üstünde..

Sperm gitmiş bile olsa yumurtlama döneminde değilseniz hamile kalmazsınız. Ertesi günü hapı içerseniz bebeğinizi emziremezsiniz.

Birde arkadaşımda öyle şüphelenip vajinasını sabunla vs yıkamış çok tehlikeli aşırı derece de enfeksiyon oldu böyle şeylerde yapmayın canım.

Bende ikinci gebeligimde kondom kazasıyla oldu ama yırtık vs değil iş bitince baktık yarısi içinde kalmıştı ucu disardaydi ama giden gitmiş yumurtlama zamanlarımda kızım 2 yaşındaydı emziriyordum hamile olduğumu öğrendim sonra Allah gönlünüze göre versin ♥️
(1,830 puan)
Aynen benim arkadaşım geri çekilme ile hamile kaldı
(624 puan)
Emziren anneler ellayi kullanabilir ayrıca 5 sene hiç korunmadan hamile kalmadım dışa boşalma yöntemiyle yüzde yüz korurmu derseniz hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değil zaten Allah vericekse olur zaten kondoma hiç bir zaman güvenmiyorum o ayrı sadece hamilelikte kullanırım o da enfeksiyon filan varsa bebeği koruma amaçlı yani :)
(1,351 puan)
Canım burda biri sormuş sohbet bölümünde kullanma falan demişlerdi yada sütünü bı sure veremezsin demişlerdi hormon yüklü ilaç olduğu için bebeğe sıkıntı veriyormuş diye yazmışlardı bende o yüzden dedim
-Reklam-
+1 oy
(830 puan)
Ertesi gün hapi al riske girme
0 oy
(742 puan)
Niye risk alıyorsunuz, ertesi gün hapı kullanın o zaman.
(6,097 puan)
Emziriyormuş :(
(742 puan)
O ilaç emziran annelere yasakmıdır bilmiyorum ama zaten tek sefer alınan bir ilaç değil mi o. Vücut onu atar 1 günde.
0 oy
(928 puan)
Istediğiniz kadar hemn tuvalete gidin o hamile kalmamanizi sağlamaz ve vajina yıkanmaz. Hap kullanın en iyisi 
0 oy
(444 puan)
AYYYY ÇOK TATLISIN YA.GÜLMEKTEN GÖZLERİMDEN YAŞ GELDİ.GELSE BILE İNŞALLAH COK HAYIRLI BI EVLAT OLUR
0 oy
(1,716 puan)

Valla adetten 3 gün sonra yumurtlama günümdü şuan 33 haftalik gebeyim :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 299 göst.
0 oy
3 cevap 784 göst.

650,927 soru

3,426,953 cevap

4,259,432 yorum

183,975 üye

...