0 oy
69 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (50 puan)
Merhaba tansiyon ile mücadele veriyorum. 33 hqftalik hamileyim ve hastanede yatiyorum. Preeklampsi sebebiyle ve doğumdan çok korkuyorum tecrübeleriniz nelerdir?
Gebelik haftası 33

2 Cevap

0 oy
(488 puan)
Çok geçmiş olsun bende iki kez geçirdim ilki 27 haftalık doğum yaptım bebeğim 20 gün yaşadı ikicide 29 da çıktı ama tansiyonlarim normal olduğu için beklemeye karar verdik 38 e kadar geldik bu sürede bende hastanede yattım çıktım bir gün ara ile acile gidip tahlil verdim zor bir surecti şu an yine hamileyim 27 ye girecez ve korkuyorum yine çıkacak diye bol su iç bu arada tuzdan hamur işlerinden uzak dur 
(50 puan)
Öncelikle umarım tekrar aynı durumlari yasamazsiniz. Peki dogumunuz nasil oldu cok korkuyorum yogun bakim sureci vs. Olur diyorlar siz nasil bir dogum yasadiniz sezaryen mi oldunuz?
(488 puan)
Evet ilki erken olunca acil sezeryan oldum ikincide mecbur sezeryan oldu üçüncüde sezeryan olacak. Aslında yoğun bakım süreci hastalığınızın durumuna bağlı eğer ağır geçiriyorsaniz ve değerlerniz yüksek ise bir iki gün takip amaçlı yoğun bakıma alıyorlar benim ilkim çok kötüydü artık nobet geçirme evresine gelmiştim 4 gün tek ve karanlık ses olmayan odada kaldım sonra normal odaya aldılar eve cikincada tansiyon takibi yaptım sürekli ama ikincide protein çıkmasına rağmen çok etkilenmedim doğumdan sonrada değerlerim hemen düştü zaten doktorun durumuna göre hareket edecektir bol dua et canım
(50 puan)
yeniden gösterildi
İnanın çok motive ettiniz beni Allah razı olsun. Rabbim size de sağlıkla bebeğinizi kucaginiza almayi nasip etsin
(488 puan)
Amin inşallah hepimizin
-Reklam-
0 oy
(444 puan)
BEN DE DE GEBELİK ZEHİRLENMESİ VAR.2 GÜN ARAŞTIRMA HASTANESİN DE YATTIM.TANSIYONUM 16 11 BI KERE 17 14 OLDU.3 ALFAMET ICIYORUM.18.HAFTADA CIKTI.SONRA HACAMAT YAPTIRDIM.COK SUKUR DUSTU.3 GUN ONCE YINE YAPTIRDIM.ŞU AN 29 HAFTALIGIM.36 YA ULASMAYI BEKLİYORUM.HİC İS YAPMIYORUM.HERGUN 1 HAVUC SUYU İÇİYORUM.BOL DUA.GEBELIK DONEMIM RESMEN BURNUMDAN GELDI.AÇ GEZIYORUM.YEMEK VIDEOLARI IZLIYORUM.OYLE.BI DE BEBEGIN HAREKETLERI COK AZ.SADECE SABAH VE GECE.GUN ICIN DE YOK GIBI.DAHA ONCE 2 DUSUGUM VAR.KORKUYORUM.AMA KAFA HACAMATI ŞİFA GETIRDI.TEMIZ BIR YERDE YAPTIRMANIZI ONERIRIM.KAFAMDAN ZİFT GİBİ 1 KUPA DOLUSU KAN GELDI RESMEN HACAMAT DAMARLARI AÇTIĞI ICIN TANSİYONU OTOMATİK DÜŞÜRÜYOR.

İlgili bir soru bulunamadı

651,971 soru

3,431,019 cevap

4,263,720 yorum

184,268 üye

...