0 oy
140 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (21 puan)
Merhabalar arkadaşlar. Doktor Bebeğimin karın çevresinin geriden geldiğini ve bunun korkulacak birşey olmadığını soyledi. Şuan 34 haftaligiz karın çevresinin haftası da 31 imiş.  Minyon bir bebek olucak gibi görünüyor dedi. Karın çevresi haricinde kol bacak boy uzunlukları haftasına göre uyumlu görünüyor. Bizim gibi birşey yaşayan var mı acaba paylaşır mısınız.
Gebelik haftası 34

2 Cevap

0 oy
Canım benim de aynı şey oldu 33. Haftada bebeğin sadece karın çevresinin 1 hafta geri olduğunu söyledi. Ama bu tek başına bişey ifade etmez üç hafta sonra tekrar gel başka incelemeler yapmamız gerek dedi. Ve bem bu süreçte yediklerime dikkat ettim süt , yoğurt ceviz gibi yiyecekleri arttirdim. İki gün önce yani 36 haftalık olunca kontrole gittim bu süreçte bebeğim tam 1 kilo almış herşeyi haftasıyla uyumlu olmuş hiç bir sorun kalmamış . Sende bu şekilde deneyebilirsin bı dahaki kontrole kadar. Tabii genetik faktörlerin de etksii olduğunu unutmamak lazım. 
(21 puan)
Yaaa çok teşekkür ederim yediklerime oldukca dikkat ediyorum ama doktor her ne kadar bu korkulacak birşey değil dese de insan bir kötü oluyor. Bana da haftalık takip edelim seni dedi ben de senin gibi daha daha dikkat edeyim yediklerime inşallah değişir. Çok teşekkür ederim cevabınız için :)
Rica ederim aklında soru işareti kalmasın çünkü bende çok takmıştım üzülmüştüm. Her gün süt , süt olmazsa yoğurt o da olmazsa iki bardak ayranın çok faydası oluyomus deneyip gördüm . Bı dahaki sefere hayırlı haberler alırsın inşallah .
(21 puan)
İnşallah :) bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alalım insallah:) çok teşekkür ederim tekrardan:)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Bende de 40.haftada 37 hafta ile uyumlu çıkmıştı beklersek doğum başlar dedi aldı sezeryan ile zayıftı hala yer ama zayıf 11 yaşında 
(21 puan)
Hmm anladım biz de zamanla göreceğiz inşallah değişir sağlıklı olsunlar da ne diyelim artik

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 233 göst.

653,722 soru

3,437,920 cevap

4,271,307 yorum

184,720 üye

...