0 oy
399 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)

Merhabalar 33. Haftamdayım.  Ama çok bitkin ve halsizim . Kendimi sürekli yorgun ve mutsuz hissediyorum.  Karnım da çok açıyor . Doktora gittim bisey gözükmedi ama hala aynıyım . Sebebi ne olabilir acaba  

7 Cevap

0 oy
(831 puan)

Bende cok usengec oldum ya da halimmi yok blmyorum cok mutsuzum sinirliyim of offfff

-Reklam-
0 oy
(31 puan)

Canim demir eksikligin olabilir yada kanin düşük olabilir bunlarda yprgun ve bitkin hissetiren seyler. Benzerleri banada olmustu demir ilaci kan ilaci bol su icmek ve yatak istirahati derken biraz daha iyi olmustum.

(24 puan)
Ilclarımı bu aralar aksattım sanırım ondan oldu. Çok mutsuzluk ve ansızın gelen sinirler de oluşmaya başladı
(31 puan)
Olabilir. ama ilaclarini aksatma sakin bende hamileligim 5 ayina kadar hic ilac kullamadim gereksiz gordum takii inanilma siddetli bas agrisi ve bel agrilariyla karsilasana kadar. Iki gun boyunce uyuyamadim agridan okadar kotuydu. Doktor beni gorduginde bu me hal gunes carpmisa donmussun dedi ve koca bir serum yazmisti o serumdan bir gun sonra anca kendime geldim. Megersem kansizlik ve demir eksigimlim varmis bebegim kan ihtiyacini benden karsiliyor vucut yeterli kan uretemeyince benideki kan tukeniyormus resmen. Aman allah gostermesin bi daha o gunleri cok kotuydu cok sukur doktorumun tavsiyelerine uyup saati saatine ilaclarimi ictim ve halada icmeye devam ediyorum. Sende kendine dikkat et canim iyice dinlen ve ilaclarini aksatma umarim bir an once kendini toparlarsin
0 oy
(611 puan)

Canim bende 33+5 im bende senin gibiyim.mutsuz.stresli ve bitkin hiss ediyorum k3ndimi.normaldir heralde

0 oy
(1,323 puan)

 Karnımın çok çok dar olduğu için olabilir dedi benim doktorum. 

Uyku uyuyamıyorum karın acısından. 

Hele göbek deliğinin şekli değişti. Sanki yırtılacak derim.  Kan değerine baktırdın mı yakın zamanda 

0 oy
(410 puan)

Geçmiş olsun cano. Halsizlik vitamin eksikliğinden olabilir. Yine az sıvı tüketmek de buna sebeptir. Ee bi de hamilesin olsun o kadar:) karnım acıyor kısmını anlamadım. Kasılma falan mı kastın bilemedim ??

0 oy
(2,070 puan)

Hamileligin verdigi duygu durumlari iste. Halbuki en mutlu olacagimiz gunlerdeyiz. İlaclardan mı bilmiyorum bende bazen öyleyim. Ayrica kendimi kotu ve mutsuz oldugum zamanlarda benimde cok agrim oluyor. Ben psikolojik odugunu dusunuyorum. Çünkü mutluysam cok iyi ve enerjik oluyorum.

0 oy
(1,710 puan)

O yorgunluk bende de var ya 32+5

İlgili bir soru bulunamadı

650,897 soru

3,426,821 cevap

4,259,277 yorum

183,964 üye

...