0 oy
182 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (15 puan)
Kızlar merhabalar ikiz gebelik 9+1 haftasindayim. Şuan a life Ankara hastanasene gidiyorum . İkiz gebelikte ikili tarama yok onun için genetik test yaptırmami solediler ve fiyatları çok pahalı genetik testin. maddi durumdan dolayı bırakmayi düşünüyorum devlet hastanesinde yapiliyomu genetik test yaptıran var mı . Gazi yada Hacettepe üniv. Hastahanelerine riskli gebelik bölümüne giden var mi ? Dr tavsiyesi verebilecek olaan var mı?  
Gebelik haftası 9+1

2 Cevap

0 oy
(545 puan)
Gazı üniversitesinde Tuncay Nas var perinatolog, ama kendi özel muayenehanesi de var, hastanede hasta bakıyor mu yoksa sadece derslere mi giriyor bilmiyorum. Hastaneyi arayıp sorarsanız bilgi verirler bence.
(15 puan)
Teşekkürler yarın arayıp bilgi alayım
-Reklam-
0 oy
(52 puan)
Ben Hacettepe'ye gidiyorum, perinatolojiye randevu almak çok zor. Genetik test kan testi ise yapılmıyor Hacettepe'de, benim gebeliğim riskli olduğu için doktorum seçenek olarak sundu ama bunun için dış merkezlere yönlendirdi, ben de Hacettepe'de CVS yaptırdım.
(15 puan)
CVS testi nasıl yapiliyo peki
(52 puan)
Karnıma iğne ile girip bebeğin eşinden parça aldılar kromozom incelenmesi için çok şükür temiz çıktı, amniyosentezden daha fazla uzmanlık isteyen bir işlemmiş düşük riski de var ama avantajı daha erken haftalarda yapılıyor olması ama ikiz gebeliklerde uygulanabilir mi bilmiyorum

648,639 soru

3,418,352 cevap

4,249,137 yorum

183,344 üye

...