0 oy
166 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (115 puan)
Bugün bebeklerin doğumdan itibaren tuvalet ihtiyaçlarını belli edebildikleriyle ilgili videolar gördüm. Bu konuda bilgisi olan var mı? 
Gebelik haftası 17+5

4 Cevap

+2 oy
(91 puan)
Merhaba. Kendi oğluma bende 18 aylıkken başladım. Yaz başıydı ve havalar gayet sıcaktı. Temizlik için halılarımı yıkamaya gönderdiğimde tam vakti dedim. Ve bezi çıkarttım. İlk başlarda alışabilmesi için yarım saatte bir üşenmeden tuvalete götürdüm. Çiş çiş diye diye 1 damla bile yapsa aferim. Hadi çişe by by diyelim diyerek alıştırdım. 4gün sonra artık anne çiş demeye başladı. Tabi bu arada geceleri hep bezledim. Gündüz bez kullanmadım. Artık altı bezliyken geceleri anne çiş diye uyanmaya başladı. Üşenmeden bezini çıkartıp çiş yaptırdım. Kaka öğrenmeyide lazımlık almıştım. Onuda banyoya koydum klozetin karşısına. Bende onunla oturup eeee felan ıkınma hareketleriyle, kakayıda öyle öğrenmiş olduk. Şuan 3 yaşında akşamları uyumadan yaptırıyorum. Uyuduktan 1 saat sonra felan o uyanmazsa kendim kaldırıyorum. Birde sabaha karşı kaldırıyorum. Bizim serüvenimiz böyle. Biraz zor süreçler fakat zamanla herşey yerine oturuyor. Umarım yardımcı oluruz. 
-Reklam-
0 oy
(778 puan)
Bende gördüm ama bebek kendini sıktığı an hemen yapıyor kakasını yetisemezsinki tuvalete koşmaya çok saçma bebeğim 2 buçuk kilo zaten zar zor tutuyorum bide tuvalte tutmayı hiç dusunemezdim bide bunun ciside var onu nasıl anliycan zaten bebek bakımı zaten zor 
0 oy
(135 puan)
Belki 6 aydan sonra oturmaya başlarsa lazımlıkla en azından evde bez kullanımını azaltabilirsin ama başka türlü zor zaten bir sürü işin oluyor oturup kakasını çişini yapmasını mı bekleyeceksin bütün gün 
0 oy
(304 puan)
Kız niye hayatı bukadar kendine zorlaastiriyonn üzerini değistrme esnasinda bile dk başı işeyen çocuğun Saatini nerden bileceksin .. bu öneriyi  ve soruyu eşim verseydi anlardimda :D Senin rahatınla zorun ne bacım . Sal gitsin aman çocuğuda kendinide stress koyma .. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
12 cevap 220 göst.
+1 oy
0 cevap 227 göst.

649,078 soru

3,419,854 cevap

4,251,104 yorum

183,462 üye

...