0 oy
260 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
22 haftalık hamileyim. Detayli ultrasonda bebegin cigerin etrafinda kalbin etrafinda sıvı birikimi var dendi. Takip edileceğini söyledi doktor. Geçebilir dedi. Gecmezse çoğalırsa suyu çekeriz dedi. Böyle bir durum yaşayan var mi. Iyilesen varmi? Yardimci olur musunuz lutfen?
Gebelik haftası 24

1 cevap

0 oy
(90 puan)
Merhaba benim bebeğiminde kafasında karnında kalbinin etrafında sıvı var denmişmişti hatta kalbinde delik ve kaçak olduğu bebeğimin öleceğini doğsa bile engelli olacağını söylediler bulunduğum şehirde 3 ayrı doktora Ankara 4 doktora gittim hepsi aynı şeyi gördü amniyosentez yaptırdım genetik teste 7 ile 8. Kromozomda bozukluk çıktı genetikte profosör genetik olmayabilir kalple ilgili olabilir dedi çaresiz aylar geçti 30. Haftamdan sonra o gördükleri şeyler azalmaya başladı 35. Haftamda yüksek tansiyon sebebiyle doğum yaptım Rabbime şükür binlerce o ultrasonda gördükleri şeylerin 1 tanesi bile yok bebeğimde yani demem o ki Rabbime sığın tevekkül et ve sabırla bekle sakın strese girme üzme kendini Allahın izniyle sende bebişini sağlıcakla kucağına alırsın 
(19 puan)
Ya Allahım darısı benim başıma inşallah bende 7 aylık hamileyim bebeğim hidrosefali beyinde su topluyo banada aynısını söyledi doktor lar insallh sağlıklı olur bebeğim.
(229 puan)
Insallah canim
(22 puan)
Yaa cok sevindim sizin adiniza nasıl mutluluk yaşadınız kim bilir. Benimde testlerim simdiye kadar yaptirdiklarim temiz çıktı hala sonuc bekledigimiz testler var. Benimde inancim bebegim insaAllah saglikli olacak yönünde. Ama insan cok korkuyor bisi olursa diye. Bende sadece 3 yerde sıvı var dendi. Gecirdigim enfeksiyondan olabilir diye düşündük cok hastalandim gebelik zamanlarımda. Bakalim tekrar kontrollerde insaAllah bisi kalmadi derler dua eder misiniz cok sevinirim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 453 göst.
0 oy
0 cevap 121 göst.
0 oy
0 cevap 95 göst.
0 oy
0 cevap 67 göst.

650,376 soru

3,424,791 cevap

4,257,016 yorum

183,793 üye

...