0 oy
380 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (991 puan)
Bebek arabası iyi bir marka ve park yatağı öneride bulunacak var mı acaba 

10 Cevap

+1 oy
(774 puan)
Elele markasının park beşiğini ve bebek arabasıni aldım çok güzel arabada hafif
-Reklam-
0 oy
Park yatak sevmedigim icin fikrim yok ama bebek arabasi chicco duo goody plus alacagim ben. Travel sistem arabalar cok hantal geliyor bir sure sonra kimi tanidiysam kabine yada bastona geciyor. Pusetli kabin tipi olanlara baktim genelde
0 oy
(168 puan)
Elele'nin parkyatağını ve Pierre Cardin Legend travel sistem Bebek arabasını öneririm canım. Park yatak henüz gelmedi ama bebek arabası gerçekten harika YouTube'den izleyebilirsin videolarını
0 oy
(370 puan)
Bende elele park yatağını aldım henüz gelmedi. Bebek arabasına daha karar veremedim. Yoyko travel sistem yada kraft lima arasında kaldım bakalım. İncelemeye devam :)
0 oy
(1,037 puan)
Park yatak kullanamadım canim kendim almamıştım.zaten yegeniminkini denedim sadece bir iki hafta sonra kaldırdım. ama bebek arabasında joie chrome kullandım çok memnunum.(joie nin diger modelleri de hos benim aldigim donem bu yatmisti aklimiza)hangisini alırsanız alin Söyle diyim kapanma özelliğine, yatış ve oturuş pozisyonunun  rahatligina(tam yatiyormu tam oturuyor mu diye),çift yönlü kullanimina, alt sepetinin büyüklüğüne,  tutma kollarını  boyunuza göre ayarlanabildigine bakın. Internetten de alsanız bir mağazada modeli incelemenizi öneririm. Ben 3 bebek arabası değiştirmiş biri olarak bu şekilde tecrübe ettim.
0 oy

Kızıma hamileyken bunları almıştım. İkisinden de çok çok memnun kaldım. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim,ona da kullanacağım inşallah :) beşiğin part yatak değil ama katlanır beşik türünde. 

image

image

0 oy
(57 puan)
Kızlarının ikisinde de park yatak kullandım 4 yaşına kadar çokta memnun kaldım baby2go almıştım
0 oy
(1,830 puan)
Ben anne yanı park yatak ve Bebek Arabası aldım set şeklinde. Çok memnunum çok kaliteli puset dahil 2.000₺ verdim
0 oy
(146 puan)

Ben ebebekten kanz anne yani park yatak aldım. Arabayi da civilden aldım, kanz k-go marka. Henüz kullanmadım ama kalitesi çok güzel. İyi ki almışım diyorum. 

image

(991 puan)
Yatağını ayrı mı alıyoruz ve ne kadara aldınız
(146 puan)
Evet ayrı alınıyor. Fiyatı kaliteye göre değişiyor. Biz pamuklu aldık 320 TL.
0 oy
(720 puan)
Park yatağı jokerden aldım çok memenun kaldım   bebek arabasıda travel değil normal arabalardan aldım baby care markası

652,138 soru

3,431,821 cevap

4,264,627 yorum

184,317 üye

...