0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (371 puan)
Sezeryan olmayı düşünüyorum özel hastane ve doktor öneriniz var mı ve sezaryen fiyatları nedir 

4 Cevap

0 oy
(17 puan)
Merhaba canım. Bende normal doğum düşünüyorum tabi hangisi nasip olursa. Eğer sezeryan düşünüyor isen özel hayat hastanesi cem parmaksız hocayı öneririm. Çok ilgili bir doktor biz çok memnun kaldık. Ama fiyat olarak bilmiyorum bende orda doğum yapıcam eşim asker oyak geçmiyor sadece jandarma polisler yararlanıyor. Biz de normal ödeme yapıcaz. Erken memlekete gidersem size burda n fiyat olarak yazarım yada dilerseniz siz kendiniz gidip öğrenebilirsiniz telefondan bilgi verilmiyor. 
(371 puan)
Cem beyi çoğu kişiden duymuştum teşekkür ederim :)
(457 puan)
Rica ederim ne demek:)
-Reklam-
0 oy
(457 puan)
Şehir hastahanesinde hasan Burak kesere gittim memnun kaldım ben. Özelde de doğu Anadolu çok güzel. Figen armağana kardeşim gitti çok memnun kaldı. Bende gülsen kutluere gittim doktor çok ilgiliydi. Orda ali Ekber diye doktor hakkında da çok güzel şeyler duydum. Burda doğum yapsaydım ya Figen de ya gülsene giderdim. Geçende burda biri hasan Burak keser için çok memnun kaldığı için post açmıştı hatta. 
(371 puan)
İsteğe bağlı sezeryan olacağı için şehir hastanesi yapmıyor. Teşekkür ederim diğer önerileriniz için :)
0 oy
(11 puan)
Ben ilk gebeliğim ve medikal parka gidiyordum benim bebeğimin kalp atisi duyulmadi ve bana kürtaj dedi daha sonra çok üzgün bir şekilde fethi Hanaya gittik  o çok küçük olduğu için biraz bekleme kararı aldı ve beni eşimi sakinleştirdi çok  memnunuz tavsiye ederim özel kliniği var medikal 280 tldi fethi Hanay 250 TL gibi bir ücreti var 
(371 puan)
İnşallah bebeğinize kavuşursunuz. Teşekkür ederim
0 oy
(371 puan)
.............

650,021 soru

3,423,434 cevap

4,255,341 yorum

183,712 üye

...