0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (289 puan)
kapalı
Kendim için sormuyorum tek çocuk olduğum için aileme ilk torunu da ikinciyi de ben vereceğim  onları ayırmayacaklarına eminim. Ama eşimin abisi ve küçük bir yeğeni var. Onlar eşimin ailesine daha yakın yerde yaşıyorlar. Biz haliyle yılda birkaç kez anca görüşeceğiz. Şimdi gördüğüm kadarıyla diğer toruna deli oluyorlar. Fakat bizim bebeğimiz için o kadar heyecanlı gözükmediler. Eşim bebek doğduktan sonra belli olur o diyor. Ama ben korkuyorum. Benim bebeğimi daha az severler diye. Açıkçası en ufak torun ayrımı görsem göstermem çocuğunu bu kadar net söylüyorum. Sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce fazla mı abartılı düşünüyorum yoksa bunlar yaşanması mümkün olan şeyler mi? 
Gebelik haftası 19
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(2,211 puan)
Neden buna bu kadar takıldınız ki, gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler, benim anneminde çok torunu var ve dikkat ettiğimde evet kendisine en yakın olup en çok gördüğü yeğenlerimi daha çok seviyor, benim için henüz çok çok daha yeni ve ne kadar sevdiğinin, hangi torununu daha çok sevdiğinin bi önemi yok, bence buna takılmayın, bebeğini sağlıkla kucağınıza alın gerisini umursamayın bence  
(216 puan)
Katılıyorum bende ailede ilk evlenen çocuğum ve ilk gebeliğim 5.ayımdayım annem sanki sevinmedi gibi kayınvalidem çok sevindi ama kim sevinmiş kim değer verir vermez tınlamıyorum evlatlarımız sağlıklı olsun bize Salih evlatlar olsunlar yeter gerisi boş takmayın bence
(3,685 puan)
Çok normal bir durum. "İlk göz ağrısı" kavramı boşuna türememiş :) Ayrıca elbette yakında olan daha sevimli gelir zira onunla oluşan anıların sayısı sınırsızdır. İnsan etkileşime girdikleriyle bağ kurar.
(289 puan)
Takmayın demekle olsa keşke. Bakalım doğsun da anlarız. Benim görevim bebeğimi korumak. Kim olursa olsun.
Maalesef canım torun ayrımı yapılıyo üstelik uzak veya yakın olmakla alakası yok . Bana saçma geliyo ama oluyo işte. Senin ve eşinin sevgisi bebeğine yeter gerisini salla gitsin çok da lazım değiller doğrusu .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 572 göst.
9 Ekim 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde AyseOnder (37 puan) sordu
0 oy
9 cevap 2,737 göst.
23 Nisan 2020 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Kararsızanne (112 puan) sordu
0 oy
11 cevap 1,091 göst.

655,489 soru

3,444,655 cevap

4,279,129 yorum

185,202 üye

...