0 oy
313 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (69 puan)
37 hafta 3 günlük hamileyim 2.5 santim açılmam vardı zaten doktora kontrole gittiğimde Alttanda muayene etmedi ultrasondada bakmadı gerek yok dedi nstde sancın çok az var oda normal dedi o yüzden tam teşekküllü bakmadı ama yatarken ve kalkarken hayat bana zindan oluyo baskı var rahmimde ve sancı var daha doğrusu zonkluyo böyle resmen yaşayanınız varmı aynı şeyleri neden bu baskı ve sancı kızlar tecrübesi olan bana yardımcı olabilirmiii rica etsem??? 
Gebelik haftası 37 + 3

3 Cevap

0 oy
(216 puan)
Canim bende 30+4 haftalıgim bu bir haftadır kardeşimin düğün telaşından yorulmaktan mi bilmiyorum bebegim iki gündür aşağıya döndü asiri şekilde baskı yapıyor iğne batar gibi ağrılarım oldu aksam zar zor geçti korkuyorum acaba erken doğum mu olacak sende de ayni durum oldumu sence erken mi bu haftada dönmesi bu ozel bölgede batma hissi olmasi
(69 puan)
Bende sen gibiydim kimsenin telaşı için evladını riske atma bence 30 hafta çok erken daha ben o yorgunluk yüzünden yatmamalarım dinlenmemrlerim yüzünden 34 haftalıkken doğuruyodum nerdeyse serumlarla tuttular ciğer geliştiricileri vuruldum içim rahat o bakımdan ve zaten artık 37 haftalık oldu yani endişe etmiyorum o yüzden yat dinlen bol bol kendini çok yorma ağır kaldırma yat elinden geldiği kadar bu haftalarda doğurursan büyük sıkıntı yaşarsın bebeğini riske atma benim canımdan can gitti bu haftaya gelene kadar 2.5 santim açılmam vardı en son şuan ne alemde onu da bilmiyorum geçmiş olsun bu arada dediklerimi dinle derim yani bebeğinin iyiliği için..
(216 puan)
Dedigin gibi gitmeliyim kesinlikle ama alttan bakarlar acilma varmi diye kesin o yüzden agdaya gitmem lazım bakalim insallah birsey yoktur
(69 puan)
Aynen git Bi baksınlar 30 haftalık hamileyim diyosun sıkıntı olmaz inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim :)
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Canım bende  37+4 düm ve bu bahsettiğin şey bende bir kaç haftadır var ve doktorum gayet normal dedi. Bebeğin. Rahim kanalına yaklaşması dan kaynakliymis  korkulacak birşey yok yani ama. Ağrıların falan çok fazla oluyorsa bence vakit kaybetmeden  git derim.
(69 puan)
Çok aman aman bir ağrım yok ama baskı ve böyle kalkmaya çalışınca ordan bişey çıkıcakmış hissi oluyo bide sancı giriyo kramp şeklinde zaten 2.5 santim açılmam vardı rahim ağzında bebeğin kanala girmiş çoktan 40 haftayı bekleme sen kesinlikle dedi doktor o yüzden endişe ediyorum birazda teşekkür ederim yorumun için kuzumm benim :) ❤️
0 oy
(938 puan)
Eee normal be gülüm onlar olmasa nasıl doğuracan. Yaşadıkların normal doğurana kadar olacak. Doğunca hepsini unutursun İnşaAllah. 
(69 puan)
Normal olduğunu bende biliyorum ama ilk gebeliğim ve tecrübesizim merak ediyorum soruyorum bide korkuyorum haliyle ilk olduğu için teşekkürler yorum için.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 179 göst.
0 oy
3 cevap 331 göst.
19 Kasım 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kadriye54 (46 puan) sordu
0 oy
11 cevap 1,551 göst.

648,701 soru

3,418,555 cevap

4,249,408 yorum

183,361 üye

...