0 oy
102 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (223 puan)
Merhaba kizlar. 4-5 haftalik hamileyim. Gecen cumartesi ultrasonda kucuk kese gozuktu herhangi bir sorun yoktu. Ama dun geceden beri kesenin oldugu taraf az az agriyo. Sanki cekistiriyorlar gibi bir agri var. Kanamam akintim falan yok sadece agri beni korkutuyo. Boyle agri olmasi normalmi?

4 Cevap

0 oy
(44 puan)
Gayet normal. Benim adet olacakmış gibi ağrım olurdu koşa koşa tuvalete giderdim ama çok şükür ki kanama yoktu. Doktora sorduğumda gayet normal olduğunu endiselenmemem gerektiğini söyledi canım sen de endiselenip canını sıkma :) 
(223 puan)
Cok tesekkur ederim. ❤️
-Reklam-
0 oy
(380 puan)
Sizinle aynı haftadayken bende de oluyordu cok korkuyordum acaba bir sey mi oldu diye. Doktoruma sorduğumda normal oldugunu söyledi. Kese ve bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş. Çok abartılı bir ağrın olmadığı sürece endiselenme canım insallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
(223 puan)
İnsAllah canim agri oluyorsa korkuyoruz bisi var diye ben olmayincada korkuyorum acaba gelismiyomu diye galiba 9 aya kadar boyle olucak
(380 puan)
Ilk baslarda karın agrısından korkuyordum. Simdi de göğüs ağrısı haric bende hic gebelik belirtileri yoktu. Göğüs ağrısı da gecince korkmaya başladım doktora gittim bir sey yok bebek gayet güzel gelisiyor dedi. Niye midem bulanmıyor diye tribe girdigim günler bile oldu :) Dediginiz gibi 9 ay boyunca korkuların biri bitecek digeri baslayacak sonu yok gibi :)
0 oy
(395 puan)
Rahim büyüdüğü için o ağrılar devam edecek ekstra bi durum olmadığı sürece korkmayın 
0 oy
(73 puan)
Normal oluyor ilk zamanlarda ama dikat et dedine genede yorma daha küçük

İlgili bir soru bulunamadı

651,966 soru

3,430,992 cevap

4,263,701 yorum

184,266 üye

...