0 oy
273 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (991 puan)
Bebek bezi önerisi olucak var mı prima almayı düşünüyorum ama sleepy iyi diyorlar karar veremedim 

11 Cevap

0 oy
(1,151 puan)
Sleepy tavsiye ederim kızımda da kullanmıştım yine ondan aldım 3 yıl kullandık bence gayet iyi
-Reklam-
0 oy
(130 puan)
Sleepy yenidoğan aldm ablam ondan kullanıyor çok memnun bende o şekilde devam ettm 
0 oy
(151 puan)
Benim ilk doğumun yorumları hep okudum.Sleepyden çoğunluk memnun.Prima da iyi diyorlar ama onunla başlayınca başka bezler pişik yapıyormuş. Malum pahalı da bir bez o yüzden ben tercih etmedim.
0 oy
(542 puan)
Ya sleepy yada bimin bezi en cok bu ikisinden cok memnun kalmistim bide kizimin cok pisigi oluyordu bu iki cesiti kullaninca sıkıntı olmuyordu
0 oy
(624 puan)
Oğluşum da sleepy kullandım ilk zamanlar iyiydi ama büyüdükçe sanırım sızıntı yaptı bende baby land şokun markasiydi heralde ondan aldım büyüdükçe o daha iyi oldu birde ben sık değiştiririm bezi islatsa da islatmasada da çok bekletmiyorum hiç pişik olmadi oğluşum şimdi kızıma Molfix yenidoğan aldım bakalım o nasıl olcak 30+6 hamileyim daha :) 
(991 puan)
Yenidoğan kaç numara aldınız
(624 puan)
1 numara aldım göbek bağı oyuntulu yoksa 2 alırdım
0 oy
(1,830 puan)
Ben ilk başta pahalıdan başlamak istiyorum :( o yüzden bim in bezini deneyeceğim Ablam kullanıyo çok memnun
(542 puan)
Acikcasi bimin bazi markalara gore kat kat iyi bence benim cok hosuma gidiyor
(1,830 puan)
Aynen çok memnun olan da var pişik yapan da var bakalım artık ne olacak
0 oy
Valla canım kızıma doğru bezi bulana kadar 2-3 marka değiştirdik. En son sleepy den yana kullandı seçimini kızımın poposu :) şimdi ikinci bebeğime hamileyim, fiyatlar malum uçtu,denemek amaçlı baby turco aldık. Bakalım pişik vs yapmazsa ondan devam ederiz. 
0 oy
(220 puan)
Canım benim oğlum biraz tombik belki altı aydır altı numara kullanıyoruz bebemnatural aldım daha önce hiç kullanmamıştım ama onun fiyatı biraz uygumdı deneyeyim dedim baya memnun kaldım içi resmen pamuklu gibi büyük tontiş bebekler için gayet iyi Molfix kullandım sızdormıştı bim şok a101 markaları zaten Allahlık bir işemelik canı var kırk dk bi bez değiştirmek zorunda kalıyorsun ama sok ve a101 w göre biminkş daha iyi diyebilirim slıpy in beş numarasını kullanmıştım o da incecikti pek beğenmedim açıkçası ilk dört numarada pek sorun olmuyor ama dört numaradan baya sıkıntı çekiyorsun hem kalite hem maddiyat pek dengelenemiyor
0 oy
(487 puan)
Sleepy kullanıyoruz memnunum doğacak bebeğime de ondan aldım malum fiyatlar zorluyor artık 
0 oy
Üç çocuğuma önlem kullandım bundada önlem aldım deneme amaçlı eğer yara pişik yapmazsa devam edeceğim inşallah. Oğlumda önlem kullanıyorum bulamadığım zaman bezi sleepy alıyorum lakin sleepy bezin boyu ebatları çok küçük bilgin olsun. Baby turcoda aynı boyutu ebati küçük ben oğluma deneme amaçlı aldım baby turco full yara yaptı doktora götürdüm 1 hafta yıka yıka zor geçti. O yüzden her bez her bebeğin cildine uymuyor 1 paket alıp deneyip sonra devam etmek gerekiyor.
0 oy
(1,283 puan)
Paraniz varsa alim prima ama ods pişik yapabiliyor. Brn kizimda hep Canbebe kullandim memnundum gayet

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 510 göst.
0 oy
7 cevap 255 göst.
0 oy
5 cevap 172 göst.
13 Nisan 2022 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Bengusk (991 puan) sordu
0 oy
7 cevap 149 göst.

650,058 soru

3,423,589 cevap

4,255,518 yorum

183,722 üye

...