0 oy
1,002 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (264 puan)

Kızlar benim kistlerim var üç tane. Komplike kistmiş kötü huylu değil ama. Doktor hamileliğin başından beri ilişkiyi yasakladı. Patlayabilir dedi. Hatta aniden bile sağa sola dönsen patlayabilir dikkat etmen gerek dedi. Biz hiç ilişki yaşamadık. Doğuma kadar da olmaz sanırım kistler nedeniyle çünkü hiç küçülme olmadı üçünde de boyutları aynı. Doktor takibini yapıyor. Ama bana değişik geliyor tabii ki önce sağlık olmaması gerekiyorsa olmamalı ama benim gibi olanlar var mı merak ediyorum. Eşimde doktor ilişki yasak dediğinde yarımızdaydı. Çok korkar bebeğe bir şey olur sana bir şey olur kistin patlamasın falan diye sağolsun hiç yanaşmaz öyle bir şeyler yapalım edelim diye tam tersi bu durum ikimizide etkilemesin diye uzak durur. Yani sonuçta ilişki yapma aşamasına gelip yapmamak iki taraf içinde kötü. Var mı bu şekil hamilelik geçiren hanımlar :):angel:

Gebelik haftası 22+4

32 Cevap

0 oy
(235 puan)
Benim ikinci gebeligim risk falan da yok çok şükür ama ilişki de yok eşim yanımda yok çünkü görevde çok da şey etmeyin derim:))
(264 puan)
Canımm Allah kavuştursun inşallah :) yok zaten şey ettiğimizden değilde insan merak ediyor böyle olan var mı diye :D
(235 puan)
Amin canım insallah sen bebeğini ve kendini düşün  esinde anlayışla karsilar nasilsa
(264 puan)
Öyle canım haklısın
-Reklam-
0 oy
(656 puan)
Ne yalan diyim 7 ayimdayim belki 2 kere anca eşimde bende bebeğimize birşey olur diye korkuyoruz. Ne kadar istersek de önemli olan bebeğimiz ama tabi korkulacak birseyimizde yok hamdolsun biz yinede tedbir alıyoruz.
(264 puan)
Tedbiri elden bırakmamak lazım canım evet. Bizdede risk olmasa yine yapmazdık sanırım korkup
0 oy
(299 puan)
Benim 2 kere kanamam oldu ilişki sonrası  26 hafta oldu korkudan olmadı bida yine olur diye
(264 puan)
Ay evet bende aynısını yaşasam hiç yapmam doğurana kadar. Geçmiş olsun canım dikkat et
(299 puan)
Sagol canım benim
0 oy
(12 puan)
38+4 haftalik hamileyim hiç bir riskim yok hamile olduğumu ögrendigim günden beri ilis kiye girmedik eşimde istemedi bisey olur korkusuna  ilk gebeligim ve daha 1 buçuk yıllık evliyim söz konusu bebekse yeni dünyaya gelcek bir küçücük hayatsa iliski onun yanında hiç bisey kaliyo yani 
(264 puan)
Evet canım haklısın. Önce bebiş. Gerisi boş. Bu konuda eşimizde anlayışlıysa sıkıntı olmuyor şükür :)
0 oy
(18 puan)
Canim bende ilk aylarda dusuk riskim vardi diye doktor yasakladi suan 7.aydayiz hala daha iliskiye girmiyoruz tehlikede bitti ama bu kadar sabrettik biraz daha sabredelim diyoruz kadinlar nefsine hakim olabiliyor ama iste erkekler oyle deil yinede anlayisli eşlere sahibiz cok sukur rabbim herkesin emeklerinin karsiligini verir umarim
(264 puan)
Evet canım bu noktada erkek kendine engel olabiliyorsa zaten çok sıkıntı olmuyor ilişkide. Zaten ne kaldı şunun şurasında. Hiç tehlikeye atmaya gerek yok canım aynen öyle :)
0 oy
(104 puan)
Gebelikle ilgili büyük bir problemim yok ama ilk 25 hafta kustupum için kendimde değildim zaten eşimin de talebi olmadı. Eklem hastalığım olduğu için karnım büyüyünce ağrılarım arttı 36 dayım istesek te yapamayız yani. Anlaşılabilir bir durum. Eşiniz destekçi zaten sorun etmeyin. 
(264 puan)
Evet canım şükür o yönden sıkıntım yok. Ya zaten karın büyüyünce psikolojikmen yapamıyor iki tarafta
0 oy
(258 puan)
Var ben. İlk gebeligimde kocam yanımda değildi okuldaydi. Oglum tam 1 yaşındayken geldi. 2. Gebeligim hala ilişkim yok tiksiniyorum ve istemiyorum. Oda anlayış gösteriyor 
(264 puan)
Anlayışlıysa hiçbir sıkıntı yok canım :)
0 oy
Ben rahim ağzı sikintim vardi pesser takildi basindan sonuakadar iliski yaşamadık. Ilk bebrgimixi kaybetmistik aklimiza bile gelmedi simdi kızım kucağımda.
(264 puan)
Çok geçmiş olsun canım. Zaten kayıptan sonra insan sıkıntı olmasada yapamaz. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
0 oy
(328 puan)
31 haftaligim bizdede iliski basinnan yok.ikiz gebelik,uzun sure sonra hamile kaldim.drumda onermedi.kocamda anlayisla yanasdi.kac yil sonra bebegimiz olacak diye cok sevindik riske atmakdan korktuk
(264 puan)
Ay maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Anlayışlı kocalar maşallah. İnsanın sevinçten aklına gelmiyor tabii :)
0 oy
(415 puan)
Cnm ben 7 aylık oldum ilk ay bir kere yaşadık sonra bebegin eşi asagida dedi doktor 1 ay ilişki olmasın kanaman olur dedi ogün bugündür eşim korkudan yanaşmıyor:))) Doğuma kadarda olmaz zaten iyice göbeğim çıktı psikolojik olarak göbeğimi gorunce bebeğe bisey olur diye korkuyormuş  bebisler sağlıkla gelsinde dogurunca eskiye dönerler:)
(264 puan)
Ay eşler bize göre daha çok korkuyor bir şey olur diye. Ama iyi bir şey anlayışlı olup korkması. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :)
0 oy
(1,248 puan)
Banada yasakladı sadece 2 3 kere yaşadım. Yapacak bir şey yok. Anlayışlı eş güzeldir 
(264 puan)
Evet canım eşimiz anlayışlıysa tabi ilişki sorun olmuyor şükür. Yasaksa yasak bekleriz :)
0 oy
(1,716 puan)

33.haftamdayim hic ilişki olmadı şimdide doğuma memlekete geldim eşim evimizde kaldı doğumdan sonrada bayağı memlekette kalcam 40 im çıkana kadar. :D

(264 puan)
Ya benim ilk gebeliğim doğumdan sonra nasıl oluyor ne kadar süre oluyor bilmiyorum ama bence zaten iki ay falan daha yapılamıyordur doğumdan sonrada :D

İlgili sorular

650,260 soru

3,424,322 cevap

4,256,472 yorum

183,764 üye

...