0 oy
597 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (66 puan)
kapalı
Kızlar merhaba ben tam 10 haftalık hamileyim ilk öğrendiğim günden beridir erkek hissediyorum sizde nasıl gelişti hisleriniz doğru çıktı mı :)
Gebelik haftası 10
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

27 Cevap

+2 oy
(30 puan)

Erkek istediğiniz için olabilir mi:)

-Reklam-
+1 oy
(579 puan)
Bende hep oyle hissediyordum taa ki 16nci haftada kızimı ögrenene kadar
(673 puan)
Gulumsettiniz beni Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️
(579 puan)
Amin inşallah
0 oy
(14 puan)
Benim dogru cıktı bence hisseder
0 oy
(3,235 puan)
Ben analar hisseder %100 erkek diye geziniyordum. Kızım olacak. :)) yani yok öyle bir şey.
0 oy
(989 puan)
valla canim ben hep hissettim hep de dogru cikti bilmiyorum olk kiz dedim kiz oldu oglum dedim oglum oldu simdi esim oglan dedi ben kiz dedim yine kizim olucak rabbim nasip ederse insallah
0 oy
(1,414 puan)
Ben gebeliği öğrenmeden önceki gece rüyamda erkek bebek emzirdiğmi görmüştüm ve çok etkilenmiştim herhalde o yüzden ilk günden beri içime erkek doğuyor. Ama yüreğimden geçen istek kız bebek kimseye demiyorum çünkü ne fark eder Allah ona sağlık versin cinsiyetin hiç önemi yok diye düşünüyorum. Yani içime doğan başka kalbimden geçen başka. Bakalım ne olacak:)) 
(454 puan)
Aynı durumdayım. İçimden geçen kız ama hissettiğim erkek :) ikili taramada cinsiyet göstermedi bebiş çok hareketliydi. 10. Haftada hareketlenmişti erkek bebek erken canlanır derler bu da hislerimi iyice doğruladı. 14+5 olduk 16 da randevu var bakalım nolcak :)
(1,414 puan)
Allah bağışlasın hepsini kızı da erkeği de hayırlı olduktan sonra Allah vermiş, bize ancak sevinmek düşer öğrenince:)) hadi az kaldı sizin yakında öğrenirsiniz hayırlı olsun inşallah ♥️♥️
(454 puan)
Tabi canım sağlıklı olduktan sonra cinsiyet önemli değil ama ben ikisini de yaşamak isterim. Bi kızım olsun sonra da bi oğlum olsun istedim hep. Bakalım hayaller mi hisler mi :) nasip her şey
0 oy
(48 puan)
Eşim de ben de kız istiyorduk, ama öğrendiğim andan beri erkek olduğuna emindim rüyamda bile kız görsem yok benimki erkek diyordum. Hatta doktor 12. Haftada kıza benziyor dedi yine de inanmadım ki zaten bir hafta sonra da erkeğe benziyor demişti 16. Haftada kesinleşti şu an 24+2yim tam da en başından beri emin olduğum gibi erkek :) 
(1,414 puan)
Eşim sürekli kız bebek ismi bakıp çevresine kızını nasıl gezdireceğini nasıl seveceğini anlatıyor kocaman liseye giden bi kız görmüş geçen çok duygulanmış benim kızım da o kadar büyüyecek mi dedi. Daha bebeğin cinsiyeti belli değil ki:D benim içime erkek doğuyor bakalım ne olacak o da illa ki üzülmez erkek olsa veren Allah fark etmez cinsiyeti. Hayırlı olsun sizin de bebeğiniz♥️
0 oy
(624 puan)
Çin takvimine baktın mı canım genelde tutturuyor ben gebelik testim pozitif çıktığında hemen ordan baktım oğlumda da kızım olcak onda da tuttu :)
0 oy
(1,121 puan)

ben hamile olduğumu öğrendiğimde direk kızım olacak hissediyorum demiştim kız dediler cinsiyetine de :) 

0 oy
(151 puan)
Benim  ilk haftadan belli hissettiğim kızdı  doğru çıktı şimdi 36 haftalık kızıma hamileyim :):)
(1,414 puan)
Çok şirinn bayılıyorum kız çocuklarına Allah bağışlasın bebeğinizi ♥️
(151 puan)
Amin isallah kuzum sizinkinide Allah bağışlasın
0 oy
(454 puan)
Ya ben de hep erkek hissediyorum. Tabiki öncelik sağlık ama hep önce bi kızım olmasını istedim. Erkek bebek de istiyorum ama ilk çocuğumun kız olmasına çok hevesleniyorum. Eşim her seferinde kız diyo ama ben erkek hissediyorum. 10. Haftada hareketlenmişti ve baya da hareketli bi bebişimiz var erkek bebek erken canlanırmış hislerime bide bu eklenince erkek olduğuna emin gibi oldum bilmiyorum bakalım :) 14+5 olduk 16. Haftada randevu var öğreniriz inşallah.
0 oy
(362 puan)
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğim an kız olacak dedim hep hic kimse inanmadı bana yok erkek karnı falan dediler ama 14 haftada kız olduğunu öğrendik 37 hafta bitmek üzere hâlâ  kız çok şükür:)
0 oy
(4,215 puan)

Erkek ıstedgnz ıcındır o :) 

0 oy
(1,402 puan)
Ben evlenmeden önce hep derdim evlensem oğlum olur diye. Hamile olduğumu öğrendigim an kesin erkek olacak dedim erkek bekliyorum nasipse :)
0 oy
(2,007 puan)
Başka anneleri bilmem ama ben ne hissediysem o oldu  :)))
0 oy
8 ci haftadayım babası benim oğlum olacak dese de bana kız gibi gelio 
0 oy
(465 puan)
Rabbim gönlümdekini biliyor kız ama oncelıkle saglıklı olması.rüyam da da mavi kundaklı erkek bebek verdiler kucağıma hayırlısı bakalım.10.hafta
0 oy
(51 puan)
Ben hamile oldugumu ögrenince kıyafet bakmaya başladım hep erkek bebek giysilerini favorilere ekledim cinsiyeti belli olunca alirim diye erkekmiş cinsiyetide bir oglum var bunuda erkek diye hissettim hep 
0 oy
(151 puan)
Evlenmeden öncede erkek hissediyordum ilk bebeğimi. Hamile kalınca eşimle erkek hissettik hep oğlumuz olacak inşallah. Bence hissediliyor. 
0 oy
(643 puan)
Ben kızım olsun istiyordum, ama hamile kaldiğimdan beri hep erkek hisettim. Baya da direkttim kızım olucak diye. Sonuç erkeğe hamileyim hislerim beni yanıltmadı, ama sizi yanıltabilir zaten yuzde 50 olasılık var :)

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 696 göst.
0 oy
6 cevap 397 göst.

651,512 soru

3,429,332 cevap

4,261,860 yorum

184,139 üye

...