0 oy
176 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (344 puan)
kapalı
merhaba anneler ve anne adaylari 4+3 hamileyim. ogreneli henuz 3 gun oldu. hamilelik belirtilerimde istahsizlik, koku hassasiyeti ve mide bulantim vardi. bilirsiniz gun gectikte mide bulantilari da artar. hamileligimi ogrendigim gunun aksami bir seye asiri stres yaptim, stres ve korku karisik. dun de koku hassasiyetim vardi. fakat bugun tamamen yok oldu:(( parfum kokusu dahil hicbir kotu koku beni rahatsiz etmiyor:( ilk gebeligim de dusukle sonuclanmisti. 9 haftalik bebegimin kalbi durmustu. ve onda da mide bulantilarim gecmisti. sonra da kalbinin durdugunu ogrendik. cok korkuyorum. benim gibi aranizda mide bulantisi durip sonra tekrar geri gelen var mi? 
Gebelik haftası 4+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(154 puan)
Stres yapma daha çok yeni çok normal bulantim n gelip gitmesi herkeste aynı olmaz kan felan gelmediği sürece hiç korkma 
(344 puan)
insallah ama icimde hep bi korku
-Reklam-
0 oy
(3,685 puan)
Belirtilerle gebelik tespiti yapılmaz. Kanamanız, düşüğünüz olmadığı müddetçe rahat olun. Belirtilerim gitti, hamilelik bitti mi yoksa gibi bir durum söz konusu değil.
(344 puan)
belirtilerle gebelik tespiti yapmadim. beta hcg testi yaptirdim ve 182 cikti. son 1 haftadir mide bulantisi koku hassasiyeti bel agrisi vs vardi.normalde yasamadigim seyler bunlar. suphelenip test yaptirdim ve pozitif cikti.

İlgili bir soru bulunamadı

667,712 soru

3,495,869 cevap

4,348,129 yorum

188,294 üye

...