0 oy
649 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (286 puan)
kapalı
19+5 günlük hanileyim oruc tutum ALLAH kabul etsin inşallah benimle ayni olupta oruc tutan varmi nasıl gidiyor ben iyidim şükür 
Gebelik haftası 19+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

+4 oy
Orucununtuttun allah kabul etsin burda yandas aramak için onemli sorularin oldugu platforma hem sohbet bolumnden yazman gerekiyorken hemde baslik kurallarina dikkat etmeden neden post aciyorsun?
(1,112 puan)
aa sen ne çok şey bilip insanlara akıl dağıtıyosun acaba sana yetiyo mu önce ona bakman lazım.. uygulamayı ilk indirdiğim zamanlardı ve çok fazla görmüştüm cinsiyet postlarını ben de çok uzun zaman sonra tüp bebekle hamile olduğum için heyecan yapıp atmıştım ama insanlar yani sen gibi ön yargılılar kimin ne yaşadığını ne hissettiğini hiç ama hiç düşünmeden yargı dağıtmaya çalışıp kalp kıranlar hepinize söylüyorum bırakın insanlar paylaşsın sizene..
Riskli gebelik yasadim, bebek kaybettim, asilama yaptirdim , negatif sonuç aldim , hamile kaldim bir suru zorluklarla karsulastim ve hic birinde bebegimin cinsiyetini usg fotoğrafı paylasarak paylasmadim. Bir uygulama kullanıyorsanız kurallarina uygulayaacaksiniz Ama senin konusma tavrin senin kültürünü belirliyor. Birde post sahibinden cok duyar kasicilar var.Soru sorup cevaplarimdan menun olanlar cok. Yasadigim bir dunya aksaliktan bildiklerimde cok. Ve birde biliyor musun soru sirmadan once uyari yazisi çıkıyor. Sorunuzu varsa arattirinda diyor. Sohbet amacli konulari burdan diyip linkte veriyor. Biz platformu kullanitken gunde 30 tane oruc sorusu gornek zorundamıyız?. Yada cinsiyet tahminciligi oyunu gormek zorundamiyiz. Ben kurallara uyuyorsam noye siz uymuyorsunuz sizin ozelliginiz ne?
(1,112 puan)
lafı uzatarak ikna edici olduğunumu sanıyosun, sen sensin ben benimsen paylaşmazsın ben paylaşırım burda kimseyi yargılayıp onu paylaşma bunu paylaşma diyemezsin tek sorun bu.. site yöneticileri zaten müdehale ediyo, size laf düşmez.. ha tabii patrondan çok patronculuk oynayanla dolu memleket sen de haklısın oynama ya devam edebilirsin..
Akilca soru sordugunda uygunca cevabini alıyorsun. Istersen sorularuna bak senin sorunada cevap vermisim. Bu akillica bir soru degil oruc tutabilir miyum demiyor oruc tutmuş ben iyudim diyir bir soru degil bir sohbet. Kafa karistiricilik yapicam diye ugrasan sensin senin ikna olup olmaman onemli değil.
(286 puan)
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH CANIM
-Reklam-
+1 oy
(32 puan)
30 haftalık hamileyim bugün tuttum cok iyiydim 
0 oy
(304 puan)
Bende 21 im cnm . Hamdolsn güzeldi sahura kadar güzel beslenme ve 3 litre su ile güzel geçti .. Gün boyu idrara çikislarimi ve rengini kontrol ettim .. Hamdolsun iftardan sonrada  öyle ayılıp bayılmam olmadi . Bakalim .Rabbim devamini getirsin insallah
0 oy
(402 puan)
Allah kabul etsin benimde cok migdem bulanmasaydi bende tutardimm 
0 oy
36haftalğm bende tuttm çok şükür Bi sıkıntı çıkmadı sadece iftara yakn biraz halsizleştm okdar
0 oy
(3,764 puan)
İyi olmana sevindim. Ama doktoruna sorup artılarını eksilerini öğren derim. Hepimiz farklı yapilardayiz birimize iyi gelen diğerine gelmeyebilir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 414 göst.
29 Haziran 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fatma1 (35 puan) sordu
0 oy
6 cevap 356 göst.
0 oy
20 cevap 1,507 göst.
24 Temmuz 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hhshsh (191 puan) sordu

650,111 soru

3,423,756 cevap

4,255,735 yorum

183,731 üye

...