0 oy
238 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (26 puan)
Merhaba. 14. Haftadayim. Bugün ilk defa idrar yaparken kahverengi ya da kırmızımsı renkte bir akıntı geldiğini farkettim. Peçeteye alıp kokladığım da kan kokusu gibi geldi bana. Doktoruma sordum bir sorun yok dedi ama ilk gebelik korkuyorum. Yarın da pazar hastaneler yok. Lütfen yardımcı olur musunuz bilen biri yazabilir mi? Pazartesi gitmeli miyim muayeneye ?
Gebelik haftası 14+5

3 Cevap

0 oy
(1 puan)
Merhaba bu hafta da olağan şeyler. Kanama artarsa mutlaka acilen hastaneye gitmelisiniz. Düşük tehlikesi olabilir. Ama artış olmazsa sorun değil çünkü bebeğiniz rahminize yerleşiyor bu yüzden olabiliyor. Ben 5 aya kadar ara kanamalarım oldu şuan 35 haftalığım. geçiyor daha sonra. 
-Reklam-
0 oy
(342 puan)
Ben de 14+6 im 4 gün önce benim de ilk önce pembemsi bir renk oldu peçetede hemen doktora göründük bir sorun yok normal bebekte her şey dedi ama her ihtimale karşı progestan başlattı. İkinci gün renk kahve renge döndü yine peçetede. Şu an cok şükür gelmiyor bir şey ama cok korktuk. Nolur nolmaz sizde doktora gidin her vücut farklı sebebi ne bilemezsiniz.
(26 puan)
Doktorum gelmene gerek yok bir sıkıntı yok dedi görmeden anlayınca normal mi acaba dedim ama yine de korkuyorum gideyim bence bir gozukeyim
0 oy
(446 puan)
Aynı haftada aynı şeyi yaşadım hemen gittim doktora düşük tehlikem olduğunu söyledi iğne ilaç kullanmaya başladım 19 haftalık olduk hâlâ devam ediyorum iğne ve ilaç kullanmaya hamilelikte kanama veya kırmızı kahverengi akıntılar normal karşılanmamalı doktora mutlaka gitmelisin önlem almalısın
(26 puan)
Teşekkürler doktor sıkıntı yok dedi ama yine de tedirginim gideceğim bende inşallah bir sorun olmaz

648,995 soru

3,419,547 cevap

4,250,770 yorum

183,442 üye

...